Παρθένος 2015: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια το 2015

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Παρθένο το 2015 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2015 και συγκεκριμένα για τον Παρθένο.

Γενικές προβλέψεις Παρθένος 2015:

Αγαπητέ Παρθένε, το 2015 θα νιώσεις πως είσαι μετέωρος. Είναι ένα τεστ που θα δώσεις απέναντι στη ζωή, στους ανθρώπους και στον εαυτό σου.

Το πρώτο μισό του χρόνου, με τον Κρόνο να κινείται στον Τοξότη και τον Δία στον Λέοντα, χρειάζεσαι λογική και γερή αυτοπεποίθηση, προκειμένου να μην χαθείς μέσα στις πολλές διαδρομές, που τα γεγονότα θα σου φέρουν. Διατήρησε καλή τη σχέση με τον εαυτό σου και φρόντισε να έχεις μια σταθερή στάση συμπεριφοράς απέναντι στους καλούς, αλλά και στους δύστροπους συνανθρώπους σου. Μην εξωραΐζεις τις καταστάσεις και να είσαι πάντα ειλικρινής στις συναλλαγές σου μαζί τους.

Το 2015 χρειάζεσαι μια καλή στρατηγική και όχι παράτολμες πράξεις, που θα προκαλέσουν αντιδράσεις από την πλευρά των άλλων. Από τον Αύγουστο και μετά, που ο Δίας θα επισκεφτεί το ζώδιό σου, αρχίζει μια εποχή συχνών αλλαγών και αιφνιδιασμών, αλλά που απαιτεί από εσένα πειθαρχία και οργάνωση. Αναμφίβολα μπορείς να προβάλλεις τον εαυτό σου και τις ιδέες σου, αρκεί όμως αυτές να εκτιμηθούν ανάλογα. Παλιές σχέσεις αντικαθίστανται με καινούργιες, ενώ η ανάγκη μιας μεγαλύτερης ελευθερίας που θα νιώσεις, σε βοηθά να ανακαλύψεις έναν συντηρητισμό που είχες υιοθετήσει και να τον αποβάλλεις.

Το καλοκαίρι, που ο Κρόνος θα επιστρέψει ανάδρομος στον Σκορπιό, πρέπει να αποδεχτείς τις ρήξεις που θα προκύψουν σε προσωπικές ή επαγγελματικές σου σχέσεις, γιατί δεν θα είναι αναστρέψιμες. Μην αφήνεις τον ρομαντισμό να θολώνει την κρίση σου, αντίθετα καλλιέργησε περισσότερο την λογική. Ο Κρόνος σε θέλει πιο υπεύθυνο και σίγουρα προσγειωμένο.

Στον επαγγελματικό τομέα, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην φοβηθείς να αναλάβεις καινούργιες ευθύνες, που θα αποδείξουν περίτρανα τα ταλέντα και την δημιουργικότητά σου. Οικονομικά, θα προβληματιστείς ακόμα μια χρονιά, αλλά στο χέρι σου είναι να κλείσεις όλες τις χρεωστικές εκκρεμότητες που υπάρχουν περιορίζοντας τα έξοδα διαβίωσης, έτσι ώστε το 2016 να είναι πιο άνετο.

Απόφυγε επίσης να εκτίθεσαι σε κινδύνους, μερίμνησε για τυχόν προβλήματα υγείας και για την ηρεμία του νευρικού σου συστήματος. Το περιβάλλον θα παίξει καταπιεστικό ρόλο πάνω σου, διαχώρισε όμως τις δικές σου ευθύνες από αυτές των άλλων και μην επιμένεις να τους διορθώσεις ή να τους βελτιώσεις.

Το 2015 είναι η πορεία μια συνεχούς αναπροσαρμογής, όπου δεν χάνεις την ορατότητα των στόχων σου, αλλά αλλάζεις συχνά διαδρομή, προκειμένου να φτάσεις σε αυτούς.

Αισθηματικές προβλέψεις Παρθένος 2015

Αν είσαι Παρθένος, τα άστρα καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015 θα κάνουν την ατμόσφαιρα άκρως ερωτική και ιδεώδη.

Στους δεσμευμένους, το πρώτο εξάμηνο του χρόνου θα επικρατήσει περισσότερη λογική, ελέγχοντας καταστάσεις και παρορμήσεις με οικογένεια, σύντροφο και αγαπημένα πρόσωπα. Το καλοκαίρι, η επιστροφή του ανάδρομου Κρόνου στον Σκορπιό δεν θα πρέπει να γίνει η αφορμή να δυσαρεστήσεις το ταίρι σου με το να γίνεις πιο απαιτητικός και απόλυτος απέναντί του.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου το πρώτο εξάμηνο, θα απολαύσετε όμορφες, ρομαντικές στιγμές, με πρόσωπα από το φιλικό και επαγγελματικό σας περίγυρο. Αλλά, και απο το φθινόπωρο και μετά, όσοι δεν έχετε ακόμη κάνει μια σχέση, θα έχετε ευκαιρίες για να προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες, αφήνοντας οριστικά στο παρελθόν προβληματικές σχέσεις, που τα τελευταία χρόνια σας ταλαιπώρησαν αισθητά.

Τον Σεπτέμβριο, προσπαθήστε να αναδιοργανώσετε την φυσική και ψυχική σας κατάσταση, ανανεώνοντας την εξωτερική σας εμφάνιση.

Επαγγελματικά προβλέψεις Παρθένος 2015

Φίλε Παρθένε, στο ξεκίνημα του χρόνου θα δεις τα πράγματα με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και θα κληθείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Νέα ξεκινήματα θα σε χαροποιήσουν και θα τονώσουν το ηθικό σου.

Ωστόσο, από τα μέσα του Ιανουαρίου μέχρι τον Μάρτιο, ενδεχομένως να προκύψουν εντάσεις τον τομέα της εργασίας σου. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό τομέα, θα δημιουργηθούν ρήξεις, φέρνοντας στο προσκήνιο ξεκαθαρίσματα και οριστικές αλλαγές.

Το καλοκαίρι ίσως συναντήσεις δυσκολίες και οικονομικά προβλήματα, που θα σε κουράσουν υπερβολικά. Ωστόσο, θέματα με συνεργάτες θα ξεκαθαρίσουν με μικρή βελτίωση, αρκεί να εργαστείς σκληρά για αυτά.

Από τον Αύγουστο και μετά, με την επίσκεψη του Δία στο ζώδιό σου, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και μία ενδιαφέρουσα συνεργασία, με πολύ καλές μακροχρόνιες μελλοντικές αποδοχές. Αν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που έχουν νομικά θέματα και προβλήματα με συγγενείς, θα βελτιώσεις τις καταστάσεις εξομαλύνοντας τα πράγματα με διαπραγματεύσεις, που θα είναι προς όφελός σου.

Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν αισθητή βελτίωση τους τελευταίους δύο μήνες του χρόνου, χαρίζοντας σου μία νότα αισιοδοξίας και ανακούφισης.

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!