Ταύρος 2015: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια το 2015

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Ταύρο το 2015 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2015 και συγκεκριμένα για τον Ταύρο.

Γενικές προβλέψεις Ταύρος 2015:

Το 2015, αγαπητέ Ταύρε, είναι πολύ σημαντική και τυχερή χρονιά για το ζώδιό σου. Ο Δίας στον Λέοντα για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου και η επιστροφή του ανάδρομου Κρόνου στον Σκορπιό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ανοίγουν τους ορίζοντες του μυαλού σου και σε βοηθούν να δώσεις οριστικές λύσεις στα όσα προβλήματα επιμένουν. Οι συγκυρίες θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο για την αξιοποίηση των ιδεών σου και για την ανακάλυψη καινούργιων φίλων και συντρόφων.

Είναι η χρονιά που θα οραματιστείς ένα καινούργιο μέλλον και θα μπορέσεις να αντικαταστήσεις οτιδήποτε έχει καταρρεύσει τα τελευταία χρόνια. Αξιοποίησε τις δυνατότητές σου, εκμεταλλευμένος τα εξωτερικά γεγονότα και ευκαιρίες. Γίνε πιο ρεαλιστής στην διαδικασία που απαιτείται για την πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Να είσαι πιο συνεργάσιμος με τους άλλους, ακόμα και τις στιγμές που δεν σε καταλαβαίνουν. Ο ελιγμός θα παίξει σημαντικό ρόλο στην όποια εξασφάλιση επιδιώξεις.

Από το φθινόπωρο και μετά ενισχύεται η τύχη, τόσο στην συναισθηματική όσο και στην υλική ασφάλεια. Η εξέλιξη της συναισθηματικής σου ζωής θέλει υπεύθυνη αντιμετώπιση από εσένα τον ίδιο, ανανέωσε την εμφάνιση σου και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά, θα χρειαστεί να φανείς πιο επίμονος ή εργατικός. Η επιμόρφωση θα σου κάνει καλό, όπως και η αντικατάσταση ενός αντικειμένου εργασίας με ένα καινούργιο. Οι ανάγκες σου θα μπορέσουν να καλυφτούν οικονομικά. Ακόμα και σε μια δύσκολη εποχή, μπορεί να είσαι από τους τυχερούς, που θα αυξήσουν το εισόδημά τους.

Ωστόσο, ο σκοπός είναι να διατηρήσεις συνετή την διαχείρισή του. Στο μεταξύ, η ανάγκη για νεωτερισμούς στο περιβάλλον που ζεις, θα σε ωθήσει σε αλλαγές, τόσο διακοσμητικές όσο και ψυχολογικές. Αυτές όμως θα αυξήσουν τα έξοδα και μπορεί να σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου, αν δεν προσέξεις. Τα ταξίδια δεν θα σου λείψουν, όπως και οι αντικαταστάσεις συνεργατών ή φίλων με άλλους που θα εχουν περισσότερο ενδιαφέρον.

Το μήνυμα του 2015 είναι να στοχεύσεις κάπου ψηλά και αυτό τον στόχο να τον διατηρήσεις και τα επόμενα χρόνια. Χαρακτηριστικές θα είναι οι ψυχολογικές αλλαγές που θα επιτελεστούν στην διάρκεια αυτής της χρονιάς. Είναι αλήθεια ότι οι γέφυρες με το παρελθόν κόβονται και ότι είναι θέμα ζωής να πάψεις να κουράζεις τον εαυτό σου με συμβιβασμούς.

Ακόμα και το γενικότερο δύσκολο κλίμα δεν μπορεί να εμποδίσει την επαγγελματική πρόοδο, ωστόσο κάποιες αλλαγές στη ζωή σου, που θα επιτελεστούν φέτος, θα απαιτήσουν θυσίες, οι οποίες στην αρχή θα σου φανούν σκληρές, αλλά τελικά θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι εύκολο να γίνουν. Τέλος μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν είναι εφικτό να τα πραγματοποιήσεις και μην ρισκάρεις σε αγορές, που δεν μπορείς να αποπληρώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις Ταύρος 2015

Αν είσαι Ταύρος, στο ξεκίνημα του χρόνου τα άστρα θα προκαλέσουν καθυστερήσεις και απρόβλεπτη αναστάτωση στα αισθηματικά σου ζητήματα.

Αν είσαι δεσμευμένος θα ταλαντευτείς αρκετό καιρό με αμφιβολίες και ερωτήματα για τη σχέση σου. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το καλοκαίρι, μιας και θα συμβούν ξαφνικές καταστάσεις που θα σε προβληματίσουν και θα σε πιέζουν, για να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς σου προσφέρει η σχέση και τι θέλεις.

Αν η υπάρχουσα σχέση σου σε προβληματίζει, ίσως το πρώτο εξάμηνο του 2015, να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις αν θα παραμείνεις στην ήδη υπάρχουσα κατάσταση ή θα προχωρήσεις μόνος σου από εδώ και πέρα. Μερικές φορές θα είσαι πιο ευάλωτος και πιο ευαίσθητος απέναντι στα διάφορα γεγονότα που θα ταράζουν την αισθηματική σου ζωή, αλλά γρήγορα θα επανέρχεσαι, δίνοντας λύση ή ακόμη και οριστικό τέλος σε καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου αποφύγετε τις υπερβολές στον έρωτα και μάθετε να είστε αυστηροί στις επιλογές συντρόφων, ειδικά από το καλοκαίρι και μετά. Το φθινόπωρο έχετε πολλές πιθανότητες να ξεκινήσετε μία σχέση, έτσι όπως την έχετε ονειρευτεί.

Επαγγελματικές προβλέψεις Ταύρος 2015

Φίλε Ταύρε, το ξεκίνημα του 2015 ενδέχεται να προκαλέσει κλίμα ασυνεννοησίας και δυσκολίες στον περίγυρο και συνεργάτες. Κάνε λίγη υπομονή μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, που ο Ερμής θα σταματήσει να κινείται ανάδρομα, και μην αφήνεις συνεργάτες και συναδέλφους να χαλάσουν το κέφι και τη διάθεσή σου.

Από τις 15 Φεβρουαρίου και μετά, δρομολόγησε με σοβαρότητα και ήπιους τόνους, νέους στόχους και αλλαγές στην εργασία σου, που θα σου αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη από την άνοιξη και μετά. Το διάστημα του καλοκαιριού θα καταφέρεις να ανακαλύψεις το παρασκήνιο που επικρατεί στη δουλειά σου και θα προστατευτείς καλύτερα απέναντι στους ανταγωνιστές σου.

Το φθινόπωρο διατήρησε την ψυχραιμία σου και προχώρα ακάθεκτος στους στόχους σου, αφού αν οχυρωθείς σωστά, κανείς δεν μπορεί να σε βλάψει.

Όσον αφορά στα οικονομικά σου, καλύτερα θα είναι να αποφύγεις δανεισμό, γιατί δε θα μπορέσεις αργότερα να ανταπεξέλθεις σε καινούργια χρέη που θα δημιουργήσεις. Προσπάθησε να χειριστείς τα χρήματά σου με σύνεση και να τακτοποιήσεις παλιές σου οφειλές, για να μπορέσεις να κινηθείς πιο άνετα στο μέλλον.

Γενικά, το 2015 φαίνεται πως θα είναι λίγο δύσκολο για εσένα, όσον αφορά σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου, όμως αν καταφέρεις να είσαι προσεκτικός, δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!