Πέτρος Τατσόπουλος: γιατί μύριζε το παλτό της Ραχήλ Μακρή, τι απαντά έξαλλος

Ποια η απάντηση του Πέτρου Τατσόπουλου μετά το σάλο γύρω από το παλτό της Ραχήλ Μακρή;

Με μια ανάρτηση στο Facebook εκφράζει την αγανάκτηση του ο Πέτρος Τατσόπουλος για την ανάδειξη από την εφημερίδα «Αυγή», βάσει μιας φωτογραφίας, του θέματος με το παλτό της Ραχήλ Μακρή το οποίο φαίνεται να μυρίζει ο Γ. Ψαριανός ενώ γύρω του εμφανίζεται να γελά ο Πέτρος Τατσόπουλος και άλλοι βουλευτές.

Η εφημερίδα στο σχόλιο της απέδιδε ακραίο σεξισμό σε Τατσόπουλο και Ψαριανό, επιτιθέμενη στους δύο βουλευτές.

Ο Πέτρος Τσατσόπουλος εξηγεί κατόπιν απορίας από χρήστη ότι «Oποιος δεν ξέρει πώς και γιατί, Στάσα, για τρία φωτογραφικά ενσταντανέ λίγων δευτερολέπτων, ΠΡΙΝ από το ξεκίνημα της ψηφοφορίας, ρωτάει και μαθαίνει, αν τόσο πολύ τον σοκάρει το ζήτημα. Διαφορετικά, παίρνει το δρεπάνι και καθαρίζει δικαίους και αδίκους. Το ξαναλέω: Σηκώνω το παλτό της Ραχήλ για να καθίσει δίπλα μου ο Ψαριανός, ο Ψαριανός μυρίζει σκερτσόζικα το παλτό και ρωτάει τη Ραχήλ Μακρή τι άρωμα φοράει. Ούτε ο ISIS δεν μας καταδικάζει ως σεξιστές για ένα τέτοιο περιστατικό».

Χαρακτηριστικό είναι ότι ερωτήσεις τίθενται από χρήστες για το περιστατικό και στη Ραχήλ Μακρή στη σελίδα της στο Facebook, χωρίς πάντως ως τώρα να έχει υπάρξει απάντηση από τη βουλευτή.

Δείτε τη σέξι εμφάνιση της Ραχήλ Μακρή και ποιο το πρόβλημα υγείας της Ραχήλ Μακρή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.