Σεραφείμ Φυντανίδης: «Έχω τεράστιο οικονομικό πρόβλημα, ούτε τις κόρες μου…» [video]

Τι είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ο Σεραφείμ Φυντανίδης για την οικονομική του κατάσταση; Δείτε το βίντεο.

Πέθανε σε ηλικία 77 ετών, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο δημοσιογράφος και ιστορικός διευθυντής της «Ελευθεροτυπίας», Σεραφείμ Φυντανίδης.

Τις τελευταίες μέρες ο Σεραφείμ Φυντανίδης αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα και το βράδυ των Χριστουγέννων δυστυχώς πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Μιλώντας στο “Radio Marconi 96,1 F.M.” του Βόλου και στον Διευθυντή του e-Volos.gr, Αντώνη Κουμιώτη, Σεραφείμ Φυντανίδης με τον οποίο συχνά τα τελευταία χρόνια συζητούσε ραδιοφωνικά, ο άνθρωπος που ταυτίστηκε όσο κανείς άλλος με τον έντυπο Τύπο μεταπολιτευτικά, είχε κατά καιρούς εξομολογηθεί διάφορα.

«Έχω τεράστιο οικονομικό πρόβλημα… ούτε τις κόρες μου διόρισα πουθενά», είχε δηλώσει ο Σεραφείμ Φυντανίδης τον Απρίλιο του 2012, στην πρώτη του συνέντευξη ως Ειδικός Σύμβουλος της τηλεόρασης του Alpha και του τότε “Ράδιο 98,9 F.M.”.

Ενώ σε μία του συνέντευξη τον Μάρτιο του 2013, ως Διευθυντής της εφημερίδας “6 μέρες”, ο Σεραφείμ Φυντανίδης δήλωσε ότι «Το δόγμα διχάζει, η αμφιβολία ενώνει», σε μία συνέντευξη ποτάμο και σαφώς ενδεικτική των πιστεύω του τα τελευταία χρόνια.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Σεραφείμ Φυντανίδη:

Διαβάστε από τι πέθανε ο Σεραφείμ Φυντανίδης και το βιογραφικό του και πόσο χρονών πέθανε ο Γιώργος Κυριακίδης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.