Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: μετά τον άγριο καυγά με Κοντομηνά ήρθε νέα αποχώρηση

Ποια η νέα αποχώρηση από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Ένας ένας ανοίγει την πόρτα και αποχωρεί από το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Ενώ όμως, πολλοί μπορούν να σκεφτούν ότι κάποιοι «εγκαταλείπουν το πλοίο που βουλιάζει», αφού η εκπομπή σημειώνει χαμηλές τηλεθεάσεις, η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος αποχώρησης είναι η παρουσιάστριά της και ο τρόπος με τον οποίο φαίνεται ότι συμπεριφέρεται στους συνεργάτες της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάλλον αδυνατεί να καταλάβει ότι η τηλεόραση είναι «ομαδικό άθλημα» και πιστεύοντας ότι μπορεί να «τραβήξει» μόνη της την εκπομπή έχει δημιουργήσει ένα κλίμα στην ομάδα της εκπομπής που για κάποιους είναι δυσβάσταχτο και που παρά την οικονομική κρίση και την ανεργία, προτιμούν να κρατήσουν την αξιοπρέπειά τους και να αποχωρήσουν.

Χθες λοιπόν ένα ακόμα μέλος της ομάδας της εκπομπής δήλωσε την παραίτησή του στα στελέχη του ALPHA δηλώνοντας ότι θέλει να αποχωρήσει από το «Σπιτάκι» της Σπυροπούλου. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η δημοσιογράφος Άντζελα Βέργη που είχε μεταξύ άλλων την επιμέλεια των βίντεο για τους καλεσμένους της εκπομπής και που οι περισσότεροι από αυτούς τα σχολίαζαν με πολύ θετικά λόγια, δήλωσε την παραίτησή της στα στελέχη του σταθμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η Αντζελα Βέργη παραιτήθηκε από την εκπομπή του ALPHA μετά τα όσα έγιναν στη σύσκεψη που έγινε χθες με την ομάδα και στην οποία φαίνεται ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε με όχι… κολακευτικά λόγια για τους συνεργάτες της, ενώ στη σύσκεψη αυτή παρευρίσκονταν και στελέχη του σταθμού της Κάντζας.

Έτσι στη «λίστα των αποχωρησάντων» από το «Σπιτάκι» της Σπυροπούλου προστίθεται ένα ακόμα πρόσωπο, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι τον τελευταίο καιρό απουσιάζει από την εκπομπή και ο Στέφανος Κόκκαλης, που είχε αναλάβει το μουσικό μέρος της εκπομπής. Ενώ λοιπόν το πιάνο βρίσκεται στο πλατό, από το «Σπιτάκι» απουσιάζει ο πιανίστας, αποδεικνύοντας ότι έχει σταματήσει η συνεργασία του με την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Πάντως, βλέποντας την πτωτική πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης, όπως για παράδειγμα το τελευταίο σαββατοκύριακο που το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου σημείωσε 9,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 10% στο δυναμικό κοινό, ενώ την Κυριακή 9,6% και 11,8%, αντίστοιχα, συμπεραίνει κανείς ότι από το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» πριν από τους συνεργάτες, αποχωρούν οι τηλεθεατές.

Διαβάστε ποιες οι δύσκολες ώρες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και το ξέσπασμα της Σπυροπούλου για τις αποχωρήσεις των συνεργατών της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.