Σπύρος Μισθός: «Πήρα την επιμέλεια γιατί…» Πώς ο ηθοποιός έκανε ξεφτίλα την πρώην σύζυγο

Τι δήλωσε ο ηθοποιός Σπύρος Μισθός για την πρώην σύζυγό του;

Τις τελευταίες ημέρες η είδηση του χωρισμού του Σπύρου Μισθού από τη σύζυγό του, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ωστόσο αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως ο 56χρονος ηθοποιός κατάφερε να κερδίσει την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών του, αν λάβει κανείς υπόψη ότι στις περισσότερες περιπτώσεις ανατίθεται στην μητέρα.

Ο Σπύρος Μισθός έσπασε την σιωπή του και μίλησε στο protothema.gr για την δικαστική διαμάχη που είχε με την εν διαστάσει σύζυγό του την 35χρονη Δήμητρα Ακούρου.

Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι τα τελευταία 11 χρόνια και από τον γάμο τους απέκτησαν δύο παιδιά, την εννιάχρονη Άννα και τον μόλις 5,5 ετών Γιώργο.

Ωστόσο φαίνεται πως το ζευγάρι δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που είχε στον έγγαμο βίο τους με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες τους διαζυγίου.

Όσον αφορά τα δύο ανήλικα τέκνα τους και από τις δύο μεριές κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να διεκδικήσουν αμφότεροι την επιμέλεια.

Πριν από περίπου ένα μήνα βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου, η οποία δικαίωσε τον 56χρονο Σπύρο Μισθό, που κατάφερε να πάρει εξ ολοκλήρου την επιμέλειά τους.

Όπως εξηγεί ο ίδιος ο Σπύρος Μισθός, ο τρόπος ζωής της μητέρας τους και ο έκλυτος βίος της ήταν οι κυριότεροι λόγοι που οδήγησαν το δικαστήριο να πάρει αυτήν την απόφαση.

Ο ηθοποιός Σπύρος Μισθός, ωστόσο, τονίζει πως παρά την απόφαση του, το δικαστήριο δίνει το ελεύθερο στην Δήμητρα Ακούρου να επισκέπτεται όποτε εκείνη θέλει τα δύο παιδιά τους.

Διαβάστε γιατί χωρίζει γνωστός υπουργός και τι διατροφή θα λάβει η Αννα Μισελ Ασημακοπούλου μετά το διαζύγιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.