Θοδωρής Αθερίδης για Σμαράγδα Καρύδη: “Τη γουστάρω, με γουστάρει και…”

Ποιες οι δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη για τη Σμαράγδα Καρύδη;

Για τοn ρόλο που παίζει η Σμαράγδα Καρύδη στη ζωή του, τα προτερήματά της, αλλά και τη σχέση τους μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Από έρωτα».

«Έγινα καλύτερος ως άνθρωπος από την έλευση της Σμαράγδας Καρύδη στη ζωή μου. Όταν τα πολύ έξυπνα άτομα κι εκείνοι που θαυμάζεις σε αναγνωρίζουν, με ένα τρόπο σε αυτοεπιβεβαιώνουν. Ένιωσα τη στήριξη και την ανταπόκριση, που συμβαίνει όταν σε γουστάρουν οι άνθρωποι που γουστάρεις κι εσύ. Αλλά το πιο δυνατό από όλα με τη Σμαράγδα, είναι το παρεάκι», παραδέχτηκε στο περιοδικό Hello ο ηθοποιός, Θοδωρής Αθερίδης.

Αυτό που του αρέσει πάνω της είναι «η ομορφιά της, αλλά κυρίως το ότι έχει καταλάβει πως λειτουργούν οι άνθρωποι και δεν τους υπερτιμά ούτε τους υποτιμά. Δε στέκεται στην αρνητική τους πλευρά, αλλά μονάχα στη θετική», εξομολογήθηκε και είπε τι είναι αυτό που έχει η Σμαράγδα Καρύδη και δεν έχει ο ίδιος: «Ομορφιά παραπανίσια, ενώ δεν έχει πανικούς και φοβίες, όπως εγώ. Έχει, όμως, και πράγματα που χαίρομαι που δεν τα έχω. Είναι φασαριόζα, και όταν ξεβολεύεται, “ανατριχιάζει” το σύμπαν. Εγώ είμαι προσαρμοστικός».

Όσο για το τι είναι αυτό που του έρχεται στο μυαλό, όταν ακούει το όνομα Σμαράγδα Καρύδη; «Φιλία», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Διαβάστε με ποιον ηθοποιό είχε 3 χρόνια σχέση η Σμαράγδα Καρύδη και τι αποκάλυψε ο Θοδωρής Αθερίδης για το αλκοολ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.