Ξεσπά η Βιργινία: τι αποκάλυψε για τον σύζυγό της Νίκο Ρωμανό και τις… θαυμάστριες

Τι αποκάλυψε η σύζυγος του Νίκου Ρωμανού, Βιργινία;

Είναι γνωστό, πως ο Νίκος Ρωμανός παντρεύτηκε εντός των φυλακών τη συνομίλικη σύντροφό του Βιργινία, ενώ φωτογραφίες από τον γάμο τους διέρρευσαν λίγες ώρες μετά το γεγονός.

Η Βιργινία, σαν άγρυπνος φρουρός, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του 21χρονου Νίκου Ρωμανού, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, με αποκορύφωμα την αγωνία της έξω από τη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζητήσεως για το περιβόητο “βραχιολάκι”.

Όπως αναφέρει το Έθνος της Κυριακής, ο Νίκος Ρωμανός είναι πολύ αδυνατισμένος, σχεδόν σκελετωμένος, χλωμός και με πολλά γένια.

«Είσαι φίλη του;» ρωτά η δημοσιογράφος το νεαρό κορίτσι κι εκείνο απαντά: «Είμαι η γυναίκα του».

Η 18χρονη Βιργινία, βρισκόταν κάθε μέρα έξω από τον θάλαμο του Νίκου Ρωμανού. «Τώρα μεγάλωσα», είπε και ξεκαθάρισε ότι δεν παντρεύτηκαν για να μπορεί να τον επισκέπτεται στην φυλακή «Παντρευτήκαμε γιατί το θέλαμε», λέει με κατηγορηματικό τρόπο.

Όλες αυτές τις μέρες η Βιργινία ήταν εκεί, να τον βλέπει και να την αισθάνεται κοντά του, ακόμα κι αν οι γιατροί δεν την άφηναν να μπαίνει μέσα στο θάλαμο για περισσότερο από είκοσι λεπτά κάθε μέρα.

«Θέλω να ζήσει ο Νίκος, αλλά φοβάμαι τι θα αποφασίσουν στη Βουλή. Αν δεν βρεθεί λύση, θα συνεχίσει. Τον ξέρω, ο Νίκος είναι πολύ δυνατός. Όταν ξεκινήσει κάτι, το πάει μέχρι το τέλος», λέει η Βιργινία.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο… άνδρας της έχει και πάρα πολλές θαυμάστριες, που του έστελναν γράμματα συμπαράστασης, και του εξέφραζαν εκτός των άλλων και τον θαυμασμό τους, κάνοντας την Βιργινία να ζηλεύει.

«Του γράφουν διάφορα. Θα ήθελα να φωνάξω σε όλες ότι ο Νίκος Ρωμανός είναι ο άνδρας μου! Είναι δικός μου» τόνισε η Βιργινία.

Η εξέλιξη της ιστορίας είναι γνωστή. Ο υπουργός Δικαιοσύνης κατέθεσε βελτιωμένη την τροπολογία και ικανοποίησε το αίτημα του Νίκου Ρωμανού να παρακολουθεί τα μαθήματα της σχολής του με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Νίκος Ρωμανός για την απεργία πείνας και πώς θα λειτουργεί το βραχιολάκι του Νίκου Ρωμανού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.