Βύρων Πολύδωρας: σε ποιο κόμμα επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Σε ποιο κόμμα τοποθετείται ο Βύρων Πολύδωρας επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας;

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων συμφώνησε να είναι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο ανεξάρτητος βουλευτής Βύρων Πολύδωρας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος και ο Βύρων Πολύδωρας συμφώνησαν να συνεργαστούν αφού ο πρώην πρόεδρος του κόμματος «Ένωση για την πατρίδα και τον λαό» αποφάσισε να μην υπερψηφίσει τον Σταύρο Δήμα.

Μάλιστα, ο Βύρων Πολύδωρας δήλωσε προσφάτως σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι «το κυρίαρχο είναι ότι δεν αξίζει τον κόπο να συνεχίσει το έργο της αυτή η κυβέρνηση, με το γεφυράκι να περάσει τους 180 και την εκλογή Προέδρου. Θα είναι ζημιογόνο και τερατώδες, αν το συνεχίσει».

Με την επιλογή του αυτή, ο Βύρων Πολύδωρας ήρθε πιο κοντά στις απόψεις του Πάνου Καμμένου ο οποίος ευθυγραμμίζεται με την άποψη του Αλέξη Τσίπρα να καταψηφιστεί ο υποψήφιος Πρόεδρος ώστε η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές για να αλλάξει η κυβέρνηση.

Εφ” όσον επισημοποιηθεί η συμπόρευση Καμμένου-Πολύδωρα το ερώτημα είναι τι θα συμβεί με τον Τέρενς Κουίκ ο οποίος είχε εκλεγεί ως πρώτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Διαβάστε με ποιους θα συνεργαστεί ο Βύρων Πολύδωρας και γιατί ο Βύρων Πολύδωρας διαγράφτηκε από τη ΝΔ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.