Χυδαία πρόκληση από Χρυσή Αυγή: “Να φυτέψουμε συκιές στη μνήμη του Μένη Κουμανταρέα”

Τι δήλωσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τον θάνατο του Μένη Κουμανταρέα;

Είναι πλέον -και επίσημα- έκδηλη η έλλειψη γνώσεων και πολιτισμού από την πλευρά της Χρυσής Αυγής, οι εκπρόσωποι της οποίας καταφέρθηκαν κατά του νεκρού συγγραφέα, Μένη Κουμανταρέα.

Πιο συγκεκριμένα, ιδιαίτερη ένταση προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων.

Αφορμή αποτέλεσε η εξαγγελία, από το δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, της πρόθεσής του να τιμήσει τον αδικοχαμένο συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα, δίνοντας το όνομά του στην Κεντρική Αγορά της Κυψέλης -ένα έργο, που πρόκειται σύντομα να παραδοθεί στους πολίτες προς χρήση.

Η πρόταση του κ. Καμίνη έγινε, όπως ήταν φυσικό, δεκτή, δεν έλειψε ωστόσο και η… παραφωνία από την πλευρά της Χρυσής Αυγής, που αμαύρωσε τη μνήμη του νεκρού.

Πιο συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Γούδης, σηκώθηκε και φώναξε: «Να φυτέψουμε και συκιές προς τιμήν του Μένη Κουμανταρέα».

Αμέσως οι τόνοι ανέβηκαν, ωστόσο ο δήμαρχος Αθηναίων έσπευσε να ηρεμήσει τα πνεύματα, ζητώντας από τους δημοτικούς συμβούλους να αγνοήσουν τα όσα είπε ο κ. Γούδης.

Διαβάστε τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας για τον δολοφόνο του Μένη Κουμανταρέα και ποιοι πήγαν στην κηδεία του Μένη Κουμανταρέα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.