Βόμβα από Χρυσούλα Γιαταγάνα: πώς ανατρέπει τα δεδομένα για Παύλο Χαϊκάλη

Ποια η δήλωση της Χρυσούλας Γιαταγάνα, που αλλάζει τα δεδομένα για την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη;

Σάλος έχει προκληθεί στη Βουλή μετά τις αποκαλύψεις του Λάκη Λαζόπουλου ότι ήταν μάρτυρας στον χρηματισμό του Παύλου Χαϊκάλη, προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ωστόσο, επιπλέον ένταση στο πολιτικό σκηνικό έρχεται να προσθέσει η ανεξάρτητη βουλευτής και πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Βουλευτών, Χρυσούλα Γιαταγάνα, με δήλωσή της που μεταφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

“Είναι ακόμη συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, και τον περασμένο Οκτώβριο με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να γυρίσω στους Ανεξάρτητους Ελληνες» δήλωσε νωρίτερα η ανεξάρτητη βουλευτής, Χρυσούλα Γιαταγάνα αναφερόμενη στον καταγγελόμενο για χρηματισμό, Γιώργο Αποστολόπουλο.

Η ίδιαη Χρυσούλα Γιαταγάνα δεν απέλεισε η υπόθεση να είναι στημένη μεταξύ Αποστολόπουλου και Καμμένου, όπως είπε, σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Μεταξύ άλλων πρόσθεσε ότι “δεν είχα ποτέ σε εκτίμηση τον κ. Αποστολόπουλο”.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης για τον Παύλο Χαϊκάλη και ποιες οι νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.