Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Σάββατο 27 Δεκεμβρίου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο 27 Δεκεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις πολύ σύντομα, αγαπητέ Κριέ. Όλα πηγαίνουν καλά και, αν δεν κάνεις υπερβολές, μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Υπάρχει σημαντική πιθανότητα να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και τα καλύτερα είναι ήδη στην πόρτα σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα υπάρχει αρκετή ένταση σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, αλλά και η απαραίτητη ενέργεια για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα, που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Η επικοινωνία κάθε τύπου ευνοείται ιδιαίτερα, με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, και θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά προσπέρασέ τα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσπάθησε να βάλεις καινούργια πλάνα για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Δίδυμε. Να ξέρεις ότι οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί με το ζώδιό σου και μπορείς να τα καταφέρεις. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λανθασμένες κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Πρέπει όμως να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και, με την βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια κοντινά σου άτομα, θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος, με τον ιδανικότερο τρόπο.

ΛΕΩΝ
Η οξυμένη διαίσθηση που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα, που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα πετύχεις όλους τους στόχους σου. Το βράδυ, μην πεις όχι σε προσκλήσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί θα περάσεις υπέροχα και θα ξεχαστείς λίγο από το άγχος της καθημερινότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα, αγαπητέ Παρθένε. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς τις καλές επιρροές που σου στέλνει το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, για να κάνεις τώρα χρήσιμες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν να αναδειχτείς. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες, που δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι συμβαίνει γύρω σου, αγαπητέ Ζυγέ. Μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου, γιατί θα είναι δύσκολο να οργανωθείς. Αν προγραμματίσεις τις υποχρεώσεις σου και κάνεις ό,τι πρέπει να γίνει, είναι σίγουρο ότι όλα τα υπόλοιπα θα μπουν στη θέση τους, χωρίς να το καταλάβεις. Και αν αφήσεις και τους γύρω σου να εκφραστούν όπως νομίζουν, πολύ πιθανό να βρεις συμμάχους, από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια ανήσυχη κατάσταση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς τώρα, που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο. Με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα ξεκαθαρίσεις οποιεσδήποτε παρανοήσεις. Κάνε τα μελλοντικά σου σχέδιά και μη φοβάσαι τίποτα, γιατί η επιτυχία θα σε ακολουθήσει σε κάθε σου βήμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα σε απασχολήσουν πολύ οι σχέσεις σου με τους άλλους, σε όλο το εύρος τους. Φρόντισε να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία τις αλήθειες που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και που ίσως δεν ήθελες να δεις μέχρι τώρα, ώστε να βάλεις σε μία τάξη τη ζωή σου και να πάψεις να βασίζεσαι ή να εκτιμάς ανθρώπους, που δεν αξίζουν καν την προσοχή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα πρέπει να είσαι προσεχτικός, αγαπητέ Αιγόκερε, και να ανεχτείς κάποιες αντιθέσεις που θα προκληθούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς και να δείξεις κατανόηση, σε όσους αναπτύξουν εριστική συμπεριφορά απέναντι σου, ακόμη κι αν το δίκιο είναι όλο με το μέρος σου. Κινήσου διαλλακτικά σε κάποιες εύθραυστες επαγγελματικές συνεργασίες και όλα θα πάνε μια χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά ταραχώδης, αλλά εσύ, αγαπητέ Υδροχόε, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε, γιατί θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους. Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου, πλησιάζουν σύντομα και σιγά-σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τις επιτυχίες, που θα σε κατακλύζουν.

ΙΧΘYΕΣ
Προετοιμάσου σήμερα να αντιμετωπίσεις κάποια προβληματάκια, αγαπητέ Ιχθύ, που θα προκαλέσουν ανταγωνιστές και άτομα που ζηλεύουν την πορεία σου, χωρίς να πανικοβάλλεσαι. Πρέπει να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης, κοίτα να δείξεις τεράστια προσοχή σε αυτά που λες, ειδικότερα στα δικά σου άτομα, για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!