Τρόμος, πανικός, κλάματα για 160 επιβάτες σε αεροπλάνο για Μυτιλήνη

Στιγμές φρίκης έζησαν 160 επιβάτες σε αεροπλάνο για Μυτιλήνη. Τι ακριβώς συνέβη σύμφωνα με μαρτυρίες;

Κόντεψαν να πεθάνουν από την αγώγια οι 160 επιβάτες που αναχώρησαν το πρωί του Σαββάτου από το αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το «Οδυσσέας Ελύτης» της Μυτιλήνης.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης προς Μυτιλήνη υπήρχαν αναταράξεις, ωστόσο κανείς δε φανταζόταν τι μπορούσε να συμβεί μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το αεροπλάνο έφθασε πάνω από τον διάδρομο προσγείωσης, οι θυελλώδεις άνεμοι και οι ριπές ανέμων διαφορετικών κατευθύνσεων, δεν του επέτρεπαν να προσγειωθεί, κάνοντας μεγάλους ελιγμούς, με τους επιβάτες να φωνάζουν από αγωνία.

Μετά από τρεις προσπάθειες το αεροπλάνο δεν κατάφερνε να προσγειωθεί, ώσπου ο πιλότος επιχείρησε και τέταρτη. Σε αυτήν τη προσπάθεια, το αεροπλάνο κατάφερε να προσγειωθεί, όμως οι αναταράξεις ήταν τόσο μεγάλες, που το αεροπλάνο δεν μπορούσε να παραμείνει σε σταθερή τροχιά, αναστατώνοντας όλους τους επιβαίνοντες.

Μόλις το αεροπλάνο «πάτησε» στη Μυτιλήνη, αρκετοί επιβάτες ξέσπασαν σε κλάματα από την τεράστια αγωνία, και όλοι μαζί σε χειροκροτήματα, καθώς η εμπειρία ήταν πολύ τρομακτική.

Διαβάστε τι απέγινε αεροπλάνο που το χτύπησε κεραυνός στην Κω και τι κινδύνους κρύβει το κάθισμα που επιλέγετε στο αεροπλάνο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.