Άγιος Παΐσιος: Tι είχε πει για τον Αλέξη Τσίπρα και βγήκε αληθινό

Tι είχε πει ο Άγιος Παΐσιος για τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα και βγήκε αληθινό;

Η προφητεία του Άγιου Παΐσιου λέει, “οι Φραγκολεβαντίνοι θα φοβηθούνε και θα ταραχθούν από την «κοφτερή ανατολή» που θα ανατείλει στην πατρίδα μας.”

Η κοφτερή ανατολή στα αγγλικά λέγεται «sharp east» δηλαδή «Σαρπιστ», που αν το διαβάσεις ανάποδα είναι “Τσίπρας

Προφανώς αναφερόταν στην άνοδο του Αλέξη Τσίπρα στην πρωθυπουργία, η οποία πραγματοποιήθηκε από το 2015 έως το 2019, ενώ ο ίδιος ελπίζει ότι θα υπάρχει και συνέχεια.

Διαβάστε τι λέει ο Γέρων Παϊσιος για την παράδοση της Κωνσταντινούπολης και τι είχε αποκαλύψει ο Γέρων Παϊσιος για τον Μ. Αλέξανδρο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.

8 Σχόλια

  1. Έλεος τι άλλο θα διαβάσουμε. Εγώ μια απορία έχω: εκείνοι οι μπλόγκερ που τον είχαν αποκαλέσει παστίτσιο είναι ακόμα φυλακή; Ελπίζω πως όχι.

  2. Ουδεποτε ειχε πει ο Αγιος Παισιος για κοφτερες ανατολες και τετοιες σαχλαμαρες, πουθενα δεν ειναι γραμμενο αυτο. Το αντιθετο μαλιστα ειχε πει, οτι αν περιμεναμε απο τους πολιτικους να σωσουν την πατριδα καηκαμε. Σε ερωτηση προσκυνητη για το που θα καταληξει η Ελλαδα απαντησε, ιδιος ο Θεος θα μας σωσει οχι γιατι ειμαστε τοσο ευσεβεις χριστιανοι, αλλα επειδη κραταμε το σωστο δογμα της εκκλησιας του Χριστου. Οσο για το τσιπρακι (τον αξελεν) μαθετε οτι ο μπαμπακας του με την βιλα στο Διονυσο μετα την Εκαλη ο πολυεκατομμυριουχος, εγινε παμπλουτος απο τις εργολαβιες που εκανε για τη χουντα του παπαδοπουλου. Και ξυπνηστε κανεις δεν γινετε πρωθυπουργος χωρις την ευλογια των Αμερικανων. Δειτε τις φωτογραφιες του Τσιπρα στις συναγωγες των σιωνιστων κυκλοφορουν αρκετες στο δυαδικτιο. Και την υποκρισια του ενω οπου μιλουσε για την πιστη δηλωνε ΑΘΕΟΣ, για ψυφοθηρικους λογους ανεβηκε ακομη και στο Αγιον Ορος. Σε αλλη δε φωτο σκυβει ευλαβεστατα ασπαζετε το σταυρο δεχομενος την ευλογια του φιλου του Αρχιεπισκοπου Ιερωνυμου. Αλλος ενας πολιτικαντης, δηλ. πολιτικος απατεωνας. Σε εκπομπη του σταυρου Θεωδορακη του γνωστου δημοσιογραφου και νυν βουλευτη (βλ βολευτη) δηλωνε με κατηγορηματικο τροπο οτι ειναι ΑΘΕΟΣ και οτι ουτε κερι δεν μπαινει να αναψη σε εκκλησια. Αλλα για να ξεγελαση τους χριστιανους φεροταν ωπος κατι γριουλες, που οπου δουν παπα τρεχουν να παρουν την ευχη του. Ο γιωραγακης Παπανδρεου ο Β’ σε βελτιωμενη εκδοση. Μια ζωη κουτοχορτο θα τρωει ο ελληνας.

  3. Οτι και να κανουν τον τσιπρα δεν τον φτανουν ουτε στο μικρο του δαχτυλακι τα λαμογια!καλα θα κανουν να το βουλωσουν οι ξεφτιλες που βγαινουν στα ξεφτιλοκαναλα αι σιχτιρ επιτελους!

  4. Σε λιγο θα μας πειτε πως ο προεδρακος του 15μελους ειναι ο Κων/νος Παλαιολογος!!!! Ξεφυγατε! Και τωρα πια γινεται γραφικο! Το παιδακι απετυχε,δεν θ’ασχολουμαστε αλλο μαζι του. Ας φυγει με το καλο να σωσουμε την πατριδα. Α! Και να παρει και την τρελοΖωη μαζι του ε? αν και οπως βλεπω θα τη βγαλουν σηκωτη μαζι με την καρεκλα της προεδρου απ τη βουλη! Δεν σηκωνεται αδελφε μου με τοποτα! Καψουρα με την καρεκλααααα!!!!

  5. ο αλεξης τσιπρας ειναι αξιος πρωθυπουργος και θα μας παει στην δραχμη και καλα θα κανει ζητω το συριζα ζητο η δραχμη ζητω η ελλαδα

  6. Η Ελλάδα έχει τόσα προβλήματα και όλοι ασχολούνται με τον Βαρουφάκη. ΄Ελεος!

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines