Άννα Βίσση: «Μαύρισε» τον πρώην της Αντώνη Σαμαρά ή όχι;

Τι θα ψηφίσει η Άννα Βίσση στις εκλογές 2015;

Η Άννα Βίσση σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Real, μίλησε εκτός των άλλων και για τις εκλογές 2015 εκφράζοντας την άποψή της για την δική της ψήφο αλλά και για τον Αντώνη Σαμαρά που υπήρξε στο παρελθόν σύντροφός της.

Συγκεκριμένα η Άννα Βίσση δήλωσε «Το θέμα δεν είναι αν απειλείται ο Σαμαράς από τον Τσίπρα, αλλά πόσο και από ποιον απειλούνται η Ελλάδα και η θέση της μέσα στον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό θεωρώ πως πρέπει να διασφαλιστεί. Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, με νοιάζει αν δείχνει η πυξίδα, ούτε καν οι ιδεολογίες, που στα αλήθεια δεν ισχύουν πια. Με νοιάζει να είναι η ώρα της αλήθειας!».

Όσο για το που θα ρίξει την ψήφο της είπε: «Η ψήφος μου θα πάει εκεί που μόνο το ένστικτο μου θα με οδηγήσει, γιατί από λόγους, υποσχέσεις, απογοητεύσεις, και προδοσίες, έχουμε πια ξεχειλίσει ως λαός και χώρα. Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα μας σώσει, πια, αλλά έχω την ανάγκη ως πολίτης, για σταθερότητα και αξιοπρεπή ζωή».

Διαβάστε τι συμβαίνει με τις διαρροές των exit polls για τις εκλογές και ποιος ο γρίφος του Παπαδημούλη για τα exit polls.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.