Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για Νταϊάνα: “Όταν σκοτώθηκε ήταν…”

Ποιες αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα Νταϊάνα έχουν αναστατώσει το Μπάκιγχαμ;

Σάλος έχει ξεσπάσει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ με την θεατρική παράσταση στο West End που παίζεται στην χώρα και θα ρίξει αυλαία στα μέσα Φεβρουαρίου!

Η υπόθεση της παράστασης είναι ότι ένας θεατρικός συγγραφέας αποκαλύπτει μυστικά για το θάνατο της Νταϊάνα που είχαν επιχειρηθεί να κρατηθούν μυστικά. Στη συνέχεια το μετανιώνει και αρχίζει να γίνεται παρανοϊκός.

Ο συγγραφέας του έργου, Τζον Κόνγουεϊ βασίστηκε σε επίσημα έγγραφα που έχουν κατά καιρούς διαρρεύσει για το τροχαίο δυστύχημα της Νταϊάνα, στοιχεία από τις ανακρίσεις που έγιναν, αλλά και στις συνεντεύξεις του πρώην εραστή της πριγκίπισσας Τζέιμς Χιουιτ και του μπάτλερ της Πολ Μπιρέλ.

Σύμφωνα με τo madata.gr, στο έργο ακούγεται ότι η Νταΐάνα ήταν έγκυος όταν σκοτώθηκε και ο συγγραφέας το στηρίζει στα όσα του είπε η πρώην φίλη του γιατρού του γαλλικού νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε το άψυχο σώμα της πριγκίπισσας και ο οποίος ήταν αυτός που επιβεβαίωσε το θάνατό της.

Στη θεατρική παράσταση πάντως, εμφανίζεται κάποιος που υποτίθεται ότι μιλά με τον γιατρό που επιβεβαίωσε τον θάνατο της Νταϊάνα στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, ονόματι Γιάσερ.

«Γιάσερ δεν μπορώ να πιστέψω την είδηση», ακούγεται να του λέει αρχικά και στη συνέχεια προσθέτει: «Ναι, ναι, τι; Ήταν έγκυος;».

Επίσης, ακούγεται ότι οι γιατροί που παρέλαβαν τη σορό της πριγκίπισσας είδαν το έμβρυο, αλλά τους δόθηκε εντολή να μην το αναφέρουν.

«Ναι, φανταστείτε την μητέρα του μελλοντικού βασιλιά της Αγγλίας να είναι έγκυος σε ένα μουσουλμανικό μωρό», ακούγεται στη συνέχεια.

Τέλος, σε άλλο σημείο της παράστασης αναφέρεται ότι η Νταϊάνα, είχε ανακαλύψει ότι ο πρίγκιπας Κάρολος είχε σχέση με την Καμίλα πριν από το γάμο τους και του είχε ζητήσει να τον ακυρώσουν.

Διαβάστε τι αναφέρει η Νταϊάνα στη διαθήκη της και δείτε τη φωτογραφία με τη νεκρή Νταϊάνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.