Εκλογές 2015 Στοίχημα: τι δείχνουν οι αποδόσεις για Γκερέκου, Δούνια, Κασιδιάρη, Κανέλλη. Γραφήματα

Τι δείχνουν οι αποδόσεις της εταιρείας Στοίχημα για Γκερέκου, Δούνια, Κασιδιάρη, Κανέλλη για τις εκλογές 2015;

Εκτός από τη μάχη των κομμάτων υπάρχει και η μονομαχία των προσώπων στις εκλογές, και ειδικά εκείνων που είναι ιδιαίτερα προβεβεβλημένοι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία για τις αποδόσεις της εταιρείας στοίχημα υπάρχουν έξι μονομαχίες οι οποίες θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον στις αυριανές εκλογές.

Για παράδειγμα στην αντιπαράθεση Ηλία Κασιδιάρη και Λιάνας Κανέλλη ποιος θα είναι ο νικητής; Τι δείχνουν οι αποδόσεις για την Αντζελα Γκερέκου και τη Νόνη Δούνια, Λαφαζάνης ή Κικίλιας, Κωνσταντοπούλου ή Κεφαλογιάννη;
Τα γραφήματα της εταιρείας στοίχημα δείχνουν τους νικητές με βάση τις αποδόσεις.

Συγκεκριμένα, τα έξι ζευγάρια της εταιρείας Στοίχημα για τις εκλογές 2015 είναι:

Γκερέκου ή Δούνια
Κασιδιάρης ή Κανέλλη
Λαφαζάνης ή Κικίλιας
Τατσόπουλος ή Ψαριανός
Γεωργιάδης ή Μεϊμαράκης
Κωνσταντοπούλου ή Κεφαλογιάννη

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο site του Stoiximan.gr υπάρχουν περισσότερα από 30 ειδικά στοιχήματα για τις εκλογές ενώ μεγάο ενδιαφέρον παρουσιάζει την τελευταία εβδομάδα το ειδικό στοίχημα για τη διεκδίκηση της 3ης θέσης, αλλά και η νέα κατηγορία “Περισσότερες Ψήφοι Υποψηφίων”.

Στο ζευγάρι Άντζελα Γκερέκου-Νόνη Δούνια η πρώτη προηγείται αυτή την στιγμή έστω και ελάχιστα στις εκτιμήσεις του κοινού. Για το λόγο αυτό η νίκη της κ.Γκερέκου σε αριθμό ψήφων προσφέρεται λίγο πιο χαμηλά, αγγίζοντας το 1.75.

Σε μια ακόμη καθαρά γυναικεία υπόθεση, η Ζωή Κωνσταντοπούλου φαίνεται να προηγείται της Όλγας Κεφαλογιάννη με την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ να προσφέρεται σε απόδοση καθαρού φαβορί στο 1.50.

Χωρίς αντίπαλο φαίνεται να παίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης στη μονομαχία με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη προσφέρεται στην πιο χαμηλή απόδοση του 1.20 όσον αφορά τους περισσότερους ψήφους.

Δείτε τις φωτογραφίες από την εταιρεία Στοίχημα με τις αποδόσεις με τις εκλογές 2015:

Διαβάστε ποια είναι τα ποσοστά που δίνει η δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά και τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις λίγο πριν τις εκλογές 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.