Ελένη Χατζίδου: πώς ξεφτίλισε τον πρώην της, Γιώργο Τσούνη

Τι δήλωσε η Ελένη Χατζίδου για τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Τσούνη;

Τι κι αν η Ελένη Χατζίδου δήλωνε δημόσια τα όνειρά της για τη σχέση της με τον Γιώργο Τσούνη; Τα σχέδιά της φαίνεται πως έγιναν καπνός, αφού οι δύο τους αποφάσισαν πρόσφατα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο χωρισμός με τον Γιώργο Τσούνη -όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου– δεν φαίνεται πως ήρθε ομαλά, καθώς η τραγουδίστρια, πρόσφατα, προέβη σε απαξιωτικές δηλώσεις για τον πρώην σύντροφό της.

Όπως αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου στο YOU “Ένιωσα πως δεν άντεχε το επάγγελμα μου και πως είχε χάσει το χαμόγελο του. Τον ενοχλούσε το ότι ήμουν με ένα κινητό στο χέρι. Από εκεί που είχε τον πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μου πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Τον έβλεπα ότι δεν μπορούσε άλλο και με έπνιγε κι εμένα αυτό. Δεν υπήρχε ευτυχία, είχε χαθεί η σπίθα» και συνέχισε:

«Δεν είμαι 20 ετών και ήμασταν μαζί τεσσερισήμισι χρόνια, θα μπορούσαμε να είχαμε ένα παιδί. Ήταν ένας άνθρωπος που θα γινόταν πολύ καλός μπαμπάς και σκεφτόμουν πως έξω υπάρχουν πολλοί βλάκες. Όμως επέλεξα να μη συμβιβαστώ. Δεν θα μείνω με κάποιον απλώς για να κάνω οικογένεια. Έφυγε ένα βάρος και η πίεση που ένιωθα».

Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου τόνισε ότι δεν θα μπορούσε να κάνει σχέση με τραγουδιστή γιατί θα υπήρχε πολλή ζήλια. «Το γεγονός ότι μπορώ να τον σκέφτομαι με άλλη και να μη με νοιάζει σημαίνει πως δεν υπάρχει έρωτας πια. Δεν μου έχει λείψει. Δεν έχω την ανάγκη να τον πάρω τηλέφωνο και να τον δω. Τον αγαπώ σαν άνθρωπο, είναι κομμάτι της ζωής μου. Στενοχωριέμαι, όμως γιατί δεν νομίζω ότι του έχει περάσει, έχει κάνει προσπάθειες. Προσωπικά θα μπορούσα να είμαι φίλη με πρώην μου, πάντως».

Διαβάστε γιατί η Ελένη Χατζίδου κατέρρευσε επί σκηνής και δείτε την Ελένη Χατζίδου να κλαίει στο Popstars.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.