Πέντε δυνατοί υποψήφιοι για την Ελλάδα στη Eurovision 2015

Ποια είναι τα προφίλ του πέντε υποψήφιων για την Ελλάδα στη Eurovision 2015;

Τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα διεκδικήσουν το χρίσμα της Ελλάδας για την Eurovision 2015.

Τα ονόματα των υποψηφίων για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision 2015 θα γίνουν γνωστά την εβδομάδα που έρχεται σύμφωνα με το star.gr.

υποψήφιοι που θα διαγωνιστούν θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, πέντε. Πρόκειται για τρεις νεαρές τραγουδίστριες, έναν δημοφιλή τραγουδιστή και ένα γνωστό συγκρότημα, ενώ, η αποκάλυψή τους στο κοινό θα γίνει, πιθανότατα, την προσεχή Τετάρτη.

Και οι τρεις τραγουδίστριες έχουν ακουστεί στο παρελθόν για την Eurovision και μάλιστα, οι δύο έχουν προσπαθήσει να μας εκπροσωπήσουν στο παρελθόν.

Το συγκρότημα μετρά αρκετές επιτυχίες και ο τραγουδιστής είναι από τους πλέον επιτυχημένους της γενιάς του εδώ και πολλά χρόνια και συμμετείχε σε παλιότερο διαγωνισμό, όχι όμως ως τραγουδιστής.

Σχετικά με τον ελληνικό τελικό, πηγές του star.gr αναφέρουν πως θα διεξαχθεί στις αρχές Μαρτίου, δεδομένου και του ότι στις 16 Μαρτίου λήγει η προθεσμία υποβολής των τραγουδιών των χωρών που θα διαγωνιστούν.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται στον α’ ημιτελικό της Eurovision, στις 19 Μαΐου, με στόχο να προκριθεί στον μεγάλο τελικό, στις 23 του μήνα.

Διαβάστε γιατί δεν μπορεί να συμμετέχει η Ελλάδα στην Eurovision και ποια πασίγνωστη συμμετέχουσα της Eurovision βρέθηκε νεκρή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.