Γεωργία Αποστόλου: πώς είναι σήμερα η ηθοποιός μετά τον μοναχισμό [φωτο]

Δείτε πώς είναι σήμερα η Γεωργία Αποστόλου.

Τη δεκαετία του ’90 και μέχρι τις αρχές του 2000, η Γεωργία Αποστόλου μεσουρανούσε στη μικρή οθόνη ερμηνεύοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους σε σίριαλ και παίζοντας δίπλα σε μεγάλους ηθοποιούς στο θέατρο.

Τα τελευταία χρόνια όμως η όμορφη ηθοποιός, Γεωργία Αποστόλου απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Ο ηθοποιός και πρώην συνάδελφός της, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, ανέβασε στα social media μερικές φωτογραφίες από έξοδό τους σχολιάζοντας πως του έχει λείψει η φίλη του, Γεωργία Αποστόλου.

Η Γεωργία Αποστόλου πόζαρε χαμογελαστή, φορώντας μαύρα ρούχα και αυτό που μπορούμε να πούμε εμείς είναι πως είναι γλυκιά και όμορφη όπως πάντα.

Σχεδόν 3 χρόνια μετά τις πληροφορίες ότι η Γεωργία Αποστόλου είχε κλειστεί σε μοναστήρι, η ίδια φαίνεται πως βρίσκει σιγά σιγά και πάλι τον εαυτό της.

Μάλιστα, τη χρονιά του 2011 κι ενώ όλοι μιλούσαν για τη Γεωργία Αποστόλου-μοναχή, η ίδια η μητέρα της είχε δηλώσει σε συνέντευξή της “Μπορεί εμείς να είμαστε κοντά στην εκκλησία αλλά όχι τόσο φανατισμένοι όσο η Γεωργία. Όπως και πολλοί άλλοι ηθοποιοί πηγαίνει χρόνια τώρα στα κηρύγματα και τις λειτουργίες του Πατέρα Ανανία. Η Γεωργία και την περίοδο που εργαζόταν ως ηθοποιός ήταν πάντα εκεί στις λειτουργιές. Κι εμείς σαν γονείς με τον τρόπο που φερόταν φοβηθήκαμε μήπως κλειστεί σε κάποιο μοναστήρι» αφήνοντας πολλά ερωτηματικά και προκαλώντας ακόμη περισσότερες υποψίες.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Γεωργία Αποστόλου:
Γεωργία Αποστόλου

Διαβάστε τη μάχη της Γεωργίας Αποστόλου με τον καρκίνο και ποιος ο σύντροφος της Γεωργίας Αποστόλου που πέθανε στον ύπνο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.