Ο Άδωνις Γεωργιάδης παίζει με τα τρενάκια του Αλέξη. Το επικό βίντεο

Δείτε με ποιον τρόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης επέλεξε να δείξει τι θα γίνει αν τη Δευτέρα έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Με ένα βίντεο επέλεξε ο Άδωνις Γεωργιάδης να δείξει στο εκλογικό σώμα το τί θα γίνει τη Δευτέρα σε περίπτωση που προκύψει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Στα πλάνα, παίζει με δύο τρενάκια παραπέμποντας στο επίμαχο σποτ του Πάνου Καμμένου με πρωταγωνιστή τον μικρό “Αλέξη”.

Το μεγάλο τρένο, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, συμβολίζει την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία βρίσκεται στις ράγες με συγκεκριμένη κατεύθυνση. Το μικρό τρένο που συμβολίζει την Ελλάδα του Αλέξη Τσίπρα, αν κινηθεί σε αντίθετη κατεύθυνση θα συγκρουστεί με το μεγάλο και θα γίνει σμπαράλια.
“Αν το μεγάλο συγκρουστεί με το μικρό, τί λέτε να γίνει; Μπρρρρρρρρ το μικρό τρενάκι“, ακούγεται να λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης.
“Και εμείς θα είμαστε μέσα σε αυτό το τρενάκι επειδή θα έχουμε επιλέξει να ψηφίσουμε για πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα”, συνεχίζει.

“Αν οι Έλληνες υποχωρήσουν στις σειρήνες του λαϊκισμού θα εγκλωβίσουν την Ελλάδα σε μια περιπέτεια. Ελπίζω να μην βάλουν τον εαυτό τους στη θέση του μικρού τρένου που διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη θύμα της παράλογης πολιτικής του Αλέξη Τσίπρα”, λέει χαρακτηριστικά ο Γεωργιάδης.

“Πιστεύω ότι αν η ΝΔ δεν είναι πρώτο κόμμα, στο λόγο της ανδρικής μου τιμής, η χώρα μπαίνει σε μια απροσδιόριστη περιπέτειας που κανείς δεν ξέρει πότε θα βγει. Ας ελπίσουμε ότι ο καλός Θεός της Ελλάδας θα φωτίσει τους Έλληνες έστω και την τελευταία στιγμή”, καταλήγει ο Γεωργιάδης.

Τα πολιτικά επιχειρήματα, στις ράγες.

Δείτε το βίντεο με τρενάκια του Γεωργιάδη:

Διαβάστε τις καταγγελίες Γεωργιάδη για Λαζόπουλο και ποιο το ρουσφέτι του Γεωργιάδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.