Όνομα έκπληξη για Πρόεδρο Δημοκρατίας αντί Αβραμόπουλου προτείνει ο Τσίπρας

Ποιο όνομα έκπληξη φέρεται να εξετάζει ο Αλέξης Τσίπρας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν δεν “περπατήσει” ο Αβραμόπουλος;

Όλα δείχνουν οτι ο Αβραμόπουλος είναι ο πιθανότερος υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα μετά τη στροφή Σαμαρά στο θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τη στιγμή όμως που όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στην επιλογή του Δημήτρη Αβραμόπουλου, από τον ΣΥΡΙΖΑ, για διάδοχο του Κάρολου Παπούλια, ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μυστικές διεργασίες στην Κουμουνδούρου μπορεί να φέρουν πλήρη ανατροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αριστερές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν βαλθεί να ανατρέψουν την επιλογή Αβραμόπουλου και ετοιμάζουν ρελάνς. Συγκεκριμένα, στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα φέρονται να έχουν εισηγηθεί την επιλογή του Μανώλη Γλέζου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η πρόταση για Μανώλη Γλέζο δεν έχει απορριφθεί, κάτι που πολλούς τους κάνει να πιστεύουν ότι ίσως τελικά γίνει και αποδεκτή.

Μάλιστα θεωρούν ότι το πρόσωπο του κου Γλέζου θα υπερψηφίσουν εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, το Ποτάμι αλλά και το ΚΚΕ, ίσως και το ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε τη μεγάλη στροφή Σαμαρά για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τι απάντησε ο Σαμαράς στο γιατί δεν παρέδωσε στον Τσίπρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.