«O Λαζόπουλος έβγαλε πάνω από 3 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό». Το κράξιμο της Σπυράκη

Πώς τα έχωσε η Μαρία Σπυράκη στον Λάκη Λαζόπουλο;

Ευθεία επίθεση κατά του Λάκη Λαζόπουλου εξαπέλυσε το πρωί της Τετάρτης η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη με αφορμή την εκπομπή του γνωστού ηθοποιού το βράδυ της Τρίτης στο τηλεοπτικό σταθμό alpha.

Εκφράζοντας πλέον επισήμως την παράραξή της η κυρία Σπυράκη τον χαρακτηρίσει «πάμπλουτο έμπορο του ανθρώπινου πόνου» και του απευθύνει το ερώτημα «για ποιο λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας.» Συμπληρωματικά, δε, τον ρωτά γιατί «δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα;»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της κυρίας Σπυράκη έχει ως εξής:

«Ο πάμπλουτος έμπορος του ανθρωπίνου πόνου, ο προπαγανδιστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Χαϊκάλη, Λάκης Λαζόπουλος ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας. Βέβαια, παρέλειψε να μας πει για ποιό λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας. Το ερώτημα που τίθεται και για τον ίδιο και για τον κ. Τσίπρα, είναι γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα;

Τι γνωρίζει ο κ. Λαζόπουλος που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι Έλληνες;».

Διαβάστε πώς στόλισε ο Τάσος Θεοδωρόπουλος τον Λάκη Λαζόπουλο και ποιες οι καταγγελίες του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Λάκη Λαζόπουλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.