Απίστευτα ποσοστά Λεβέντη και Γκέλτσου στις εκλογές 2015. Αναστατώνομαι!

Τι ποσοστά-ρεκόρ πήραν στις Εκλογές 2015 ο Βασίλης Λεβέντης και ο Απόστολος Γκλέτσος;

Άφωνοι έχουν μείνει όλοι με τα αποτελέσματα των εκλογών 2015 για την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη και την Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου.

Το απίστευτο ποσοστό του 1,84% συγκεντρώνει η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη στις Εκλογές 2015. Φαίνεται οτι η στήριξη του Γιώργου Μητσικώστα ανέτρεψε όλα τα δεδομένα.

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους για να γίνει «η σπίθα φλόγα» στέλνει η Ένωση Κεντρώων και ο επικεφαλής της Βασίλης Λεβέντης καθώς στην Επικράτεια συγκεντρώνουν ποσοστό 1,84% και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα πίσω από το ΚΙΔΗΣΟ που δεν μπαίνει στη Βουλή. Σε ορισμένες περιφέρειες, μάλιστα, όπως η Α΄Θεσσαλονίκης με ενσωμάτωση στο 40% η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνει μεγαλύτερα ποσοστά ακόμα και από το ΠΑΣΟΚ.

Στο μήνυμά του ο Βασίλης Λεβέντης κάνει λόγο για ένα «μεγάλο βήμα» καλώντας σε «μεγαλύτερο αγώνα» και προειδοποιώντας ότι «τώρα θα αρχίσουν να υπολογίζουν τον Λεβέντη».

Το επίσης “αστρονομικό” ποσοστό του 1,78% συγκεντρώνει η Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου, αφήνοντας πίσω της τον ΛΑΟΣ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τους Πράσινους-Δημοκρατική Αριστερά και πλήθος άλλων κομμάτων.

Δεν περιγράφουμε άλλο, ο λόγος στην Κατερίνα Στανίση που ήταν και η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Γκλέτσου:

Δείτε ποια τα πρώτα αποτελέσματα-σταυροί στις εκλογές 2015 και ποιο ήταν το πρώτο τηλέφωνο του Τσίπρα μετά τη νίκη του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.