Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Ηλιάκη: γιατί είναι ράκος

Ποιες οι δύσκολες ώρες που περνά η Μαρία Ηλιάκη;

Εντελώς ξαφνικά και απροειδοποίητα «κόπηκε» η εκπομπή Αυτά είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr. Μαρία Ηλιάκη και Μάκης Πουνέντης, ενημερώθηκαν την Τετάρτη ότι δεν θα συνεχίσουν στο υπόλοιπο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Σύμφωνα με πηγές από το κανάλι του Φαλήρου, γύρω στις 14:00 με 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των ιθυνόντων με τους παρουσιαστές και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Αυτά Είναι, όπου τους ανακοινώθηκε και επίσημα ότι η εκπομπή «κόβεται» λόγω χαμηλής τηλεθέασης σε συνδυασμό με τις πολιτικές εξελίξεις, καθώς ο ΣΚΑΪ είναι καθαρά ενημερωτικό κανάλι.

Η τελευταία φορά που είδαμε την Μαρία Ηλιάκη και τον Μάκη Πουνέντη «στον αέρα», ήταν την Δευτέρα, καθώς την Τρίτη και την Τετάρτη το Αυτά Είναι δεν προβλήθηκε, λόγω των διακαναλικών συνεντεύξεων.

Από το κανάλι, φεύγουν οι παρουσιαστές της εκπομπής, όλοι οι δημοσιογράφοι και η αρχισυντάκτρια, και μένει μόνο η Νανά Ηλιοπούλου την οποία βλέπαμε καθημερινά στο πλευρό της Μαρίας Ηλιάκη και του Μάκη Πουνέντη.

Να σημειώσουμε πάντως, ότι οι δυο παρουσιαστές είχαν συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ για ένα χρόνο, το οποίο έληγε το καλοκαίρι.

Μάλιστα η Μαρία Ηλιάκη στην συνέντευξη που είχε δώσει πριν μερικές ημέρες στα «Καρντάσιανς», είχε δηλώσει ότι η εκπομπή «από την αρχή που ξεκίνησε μέχρι τώρα, είναι πολύ διαφορετική».

Προς το παρόν πάντως, δεν αναμένεται να βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ποια εκπομπή θα αντικαταστήσει το Αυτά Είναι.

Διαβάστε πώς ξεκίνησε η σχέση Ηλιάκη-Λαδά και τι δήλωσε η Μαρία Ηλιάκη για τη σχέση με Κατερίνα Καινούργιου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.