Έξαλλοι οι άνθρωποι του ΓΑΠ με Μαρία Χούκλη: ποιο το ειρωνικό σχόλιο [video]

Ποιο το σχόλιο της Μαρίας Χούκλη για τον ΓΑΠ;

Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε πίσω από τις κάμερες και ένα αιχμηρό σχόλιο για τη Μαρία Χούκλη ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook ο Γιώργος Πεταλωτής αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης που έδωσε ο ΓΑΠ στη δημοσιογράφο για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και ο ίδιος ο ΓΑΠ, μιλώντας λίγο πριν από τις 9 σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ, με το… καλημέρα αναφέρθηκε στον χειρισμό της Μαρίας Χούκλη, λέγοντας: «Ελπίζω να μου δώσετε χρόνο να μιλήσω, γιατί σε μια προηγούμενη εκπομπή δεν συνέβη αυτό».

Εξάλλου, ο Γιώργος Πεταλωτής έγραψε χθες το βράδυ στο facebook: «Στον Αντεννα με Μαρία Χούκλη. Αν το προγραμματισμένο 20λεπτο δεν γινόταν 10λεπτο κι αν η κ. Χούκλη τον άφηνε να μιλήσει, δεν θα ακούγαμε μόνον όσα η ίδια αποφάσισε να μας ανακοινώσει σήμερα…».

O χειρισμός της συνέντευξης του ΓΑΠ από τη Μαρία Χούκλη κυρίαρχησε χθες στο Τwitter, με πολλούς χρήστες να δηλώνουν έκπληκτοι από τον τρόπο που αντιμετώπισε η έμπειρη και με αδιαμφβισβήτητο κύρος Μαρία Χούκλη τον πρώην πρωθυπουργό. Ο Γιώργος Παπανδρέου σχεδόν με απόγνωση προσπαθούσε σηκώνοντας τα χέρια να ολοκληρώσει τις απαντήσεις του, η Μαρία Χούκλη σχεδόν εκνευρισμένη τον διέκοπτε για να περάσει σε άλλο θέμα ή για να πει «αυτά τα ξέρει ο λαός».

Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=cm05ZbezItg

Διαβάστε τι αποκάλυψε η Μαρία Χούκλη για την υγεία της και σε ποιο κόμμα έριξε άκυρο η Μαρία Χούκλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.