Mega: πώς ξεφτίλισε προεκλογικά τον Σταύρο Θεοδωράκη [video]

Πώς το mega έκανε ρεζίλι τον Σταύρο Θεοδωράκη; Δείτε το βίντεο.

Κάτω από διαφορετικές συνθήκες, η… επίθεση του Mega και των συναδέλφων του Σταύρου Θεοδωράκη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αντιδεοντολογική όμως, η πολιτική ιδιότητα του πρώην παρουσιαστή και δημοσιογράφου δεν άφηνε τέτοια περιθώρια.

Ωστόσο, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές του 2015, με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ να είναι σχεδόν σίγουρη, είναι το Mega ξεμπρόστιασε την πρόθεση του Ποταμιού να δείξει απόλυτη υπακοή στις επιταγές της Τρόικας.

Με συνεχείς ερωτήσεις τους πάνω στο ποια θα είναι η προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση εφόσον συμμετέχει σε αυτή το Ποτάμι, ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο Γιάννης Πρετεντέρης κι η Όλγα Τρέμη ανάγκασαν τον “Πρωταγωνιστή” Σταύρο Θεοδωράκη να παραδεχθεί πως δεν έχει καμία προτεραιότητα και καμία κόκκινη γραμμή.

Στην αρχή έλεγε πως δεν μπορεί να διαπραγματευθεί ο ΣΥΡΙΖΑ μόνος του, μετά ότι πρέπει να δημιουργηθεί “εθνική ομάδα” που θα εκπροσωπεί τουλάχιστον το 51% των Ελλήνων κι απέφευγε να απαντήσει στην ερώτηση επαναλαμβάνοντας τα παραπάνω.

Κι όταν πλέον δεν μπορούσε να υπεκφεύγει, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε πως “η Ελλάδα είναι έτοιμη να κάνει μεταρρυθμίσεις κι η Ευρώπη να εκπληρώσει τις δικιές της”, ό, τι ακριβώς δηλαδή λένε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία.

Δείτε το βίντεο με τον Σταύρο Θεοδωράκη στο Mega:

Διαβάστε ποιες οι καταγγελίες Χαϊκάλη για Σταύρο Θεοδωράκη και ποια η Αλεξία Θεοδωράκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.