Μενεγάκη: “Σώστε το μωρό μου”. Εφιάλτης στη βίλα στα Μελίσσια

Τι συνέβη στην Ελένη Μενεγάκη; Γιατί φώναζε “σώστε το μωρό μου”; Διαβάστε ον εφιάλτη στα Μελίσσια.

Φώναζε βοήθεια, αλλά δεν την άκουγε κανείς. Έβλεπε το αίμα να τρέχει και δεν μπορούσε να ανασάνει. Μία νύχτα που εξελίχθηκε σε άγριο θρίλερ στη βίλα της Ελένης Μενεγάκης στα Μελίσσια. “Σώστε το μωρό μου”. Μόνο αυτό έλεγε, αλλά.

Ένα όνειρο που έγινε εφιάλτης. Και μάλιστα ο χειρότερός της. Η Ελένη Μενεγάκη πετάχτηκε αμέσως από το κρεβάτι. Είχε ιδρώσει πολύ από το φόβο και την αγωνία της. Κοίταξε το ρολόι της. Ήταν περίπου τρεις. Δεν είχε προλάβει να κοιμηθεί καλά καλά μία ώρα, αφού συζητούσαν με τον Ματέο για το νέο τους σπίτι και είχαν αργήσει να πέσουν για ύπνο.

Η ανάσα της Ελένης Μενεγάκη ήταν βαριά κι έβγαινε πολύ δύσκολα. Ένιωθε ένα δυνατό πόνο στο στήθος της και την καρδιά της να χτυπάει σαν τρελή. Είχε περάσει αρκετός καιρός από τότε που το έπαθε τελευταία φορά και είχε πιστέψει πως απαλλάχθηκε από τις ταχυπαλμίες της.

Το πρώτο πράγμα που έκανε η Ελένη Μενεγάκη, ήταν να κρατήσει με τα χέρια της την κοιλιά της και να χαϊδέψει το μωρό της. “Θεέ μου, μακάρι να είναι ένα ψέμα” μονολόγησε προσπαθώντας να συνέλθει. Δεν ήταν εύκολο. Ξύπνησε αμέσως τον Ματέο που πετάχτηκε όρθιος βλέποντας την αγαπημένη του σε αυτή την κατάσταση. “Πονάς και πιάνεις την κοιλιά σου; Θες να πάμε στο νοσοκομείο;”, τη ρώτησε. Μέσα στην ταραχή του πίστεψε ότι είχαν πιάσει οι πόνοι την αγαπημένη του κι έπρεπε να φύγουν αμέσως.

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη δεν πρόλαβε να απαντήσει. “Άκουσε” το μωρό της που “κλότσησε”. Αυτό ήταν που περίμενε με τόση αγωνία. Να καταλάβει ότι όλα είναι καλά με το παιδί της. Της είχε φύγει ένα βάρος. Χαμογέλασε και αγκάλιασε τον Ματέο που ακόμη δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί.

Διαβάστε πώς το ανοιχτό μικρόφωνο πρόδωσε την Ελένη Μενεγάκη και δείτε την αδημοσίευτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.