Μπέτυ Μπαζιάνα: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα πρώτη κυρία της Ελλάδας

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Μπέτυ Μπαζιάνα.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα, είναι η σύντροφος του νέου πρωθυπουργού της χώρας. Πρόκειται για μια όμορφη και διακριτική παρουσία που κρατάει ένα low profile, αποφεύγοντας τις δηλώσεις και τις δημόσιες εμφανίσεις, κάτι που έκανε και σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Όπως αναφέρει το Peoplegreece.com, η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι μόλις 40 ετών, γεννήθηκε στην Καρδίτσα, έζησε στην Αθήνα και τελείωσε το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Πάτρας.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα γνώρισε τον Αλέξη Τσίπρα στο σχολείο και συγκεκριμένα στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων –κάθονταν σε διπλανό θρανίο- και ο κεραυνοβόλος έρωτάς τους, κατέληξε λίγα χρόνια αργότερα στη συμβίωση και τη δημιουργία της δικής τους οικογένειας.

Εδώ και 23 χρόνια είναι μαζί, μένουν στην ίδια στέγη γύρω στα 17 χρόνια –το τελευταίο διάστημα σε ένα διαμέρισμα μιας επταώροφης πολυκατοικίας στην Κυψέλη και δεν έχουν παντρευτεί αλλά υπογράψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης.

Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό των δυο αγοριών τους, του 4χρονου Παύλου, από τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα και του 2χρονου Ορφέα – Ερνέστο, που δεν τα βάφτισαν αλλά προτίμησαν την ονοματοδοσία, τα οποία κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ελάχιστες είναι οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στον Τύπο από κοινές τους εμφανίσεις –βέβαια χτες την είδε όλη η Ελλάδα να συνοδεύει τον σύντροφό της στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ- όπως από το γάμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το αγαπημένο νησί της Μπέτυς Μπαζιάνα είναι η Αίγινα και η Κρήτη, ενώ λατρεύει τη μουσική του Θάνου Μικρούτσικου και γι’ αυτό είχε επισκεφτεί πολλές φορές με τον Αλέξη Τσίπρα την παράσταση που εκείνος έδινε στο Σταυρό του Νότου.

Διαβάστε ποια η επί 23 χρόνια σύντροφος του Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.