Τι απαντά η Μπέτυ Μπαζιάνα στη Vogue

Τι απαντά η Μπέτυ Μπαζιάνα στη Vogue;

Από τις πιο δημοφιλείς ειδήσεις το τελευταίο 24ωρο υπήρξε το θέμα της αμερικάνικης Vogue όπου ο fashion editor του διάσημου περιοδικού μόδας έκανε κάποιες στυλιστικές προτάσεις στην Περιστέρα Μπαζιάνα για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της ως Πρώτη Κυρία.

Πάντα χαμηλών τόνων και προσγειωμένη, η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα αντιμετωπίζει με χιούμορ τα δημοσιεύματα και «απαντά» στο στενό της περιβάλλον πως εκείνη θα συνεχίσει να κάνει budget friendly επιλογές, καθώς οι προτάσεις Yψηλής Ραπτικής της Vogue ξεφεύγουν εντελώς από την νοοτροπία και τον τρόπο ζωής της, όπως γράφει το quenn.gr. Βέβαια, στις επίσημες εμφανίσεις της με τον Πρωθυπουργό η Μπέτυ Μπαζιάνα θα ακολουθεί το απαιτούμενο dress code, με έξυπνες και κομψές επιλογές που δεν κοστίζουν μια περιουσία!

Στην ίδια λογική και οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα πως το καλοκαίρι δεν πρόκειται να τον δούμε στο Costa Navarino ή την Ελούντα, αλλά στην αγαπημένη του Μουτσούνα της Νάξου, το καταφύγιό του εδώ και χρόνια για λίγες μέρες ξεκούρασης.

Τι έγραφε η Vogue

«Πίσω από κάθε σπουδαίο άντρα, υπάρχει μια σπουδαία γυναίκα», έγραψε η Vogue, τονίζοντας πως η κυρία Μπαζιάνα είναι η σύντροφος του πιο νέου σε ηλικία πρωθυπουργού της Ελλάδας, η εκλογή του οποίου «σηματοδοτεί μια μεγάλη στροφή για την χώρα».

Στη συνέχεια, η Vogue «οραματίζεται» την ιδανική γκαρνταρόμπα για την σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα, δίνοντας πολλές επιλογές για τις εμφανίσεις της.
«Αν και δείχνει να προτιμάει τα “πλούσια” χρώματα με τολμηρά σχέδια», το περιοδικό παρουσιάζει στην κυρία Μπαζιάνα μερικά σύνολα τα οποία, «όπως άλλες γνωστές κυρίες, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα και της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ», μπορεί να φοράει συνέχεια στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Διαβάστε τι πρέπει να ξέρετε για την Μπέτυ Μπαζιάνα και ποια η Μπέτυ Μπαζιάνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.