Kίνηση-ματ του Τσίπρα: ποιο τρίτο κόμμα βάζει στην κυβέρνηση

Ποιο τρίτο κόμμα βάζει στην κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας;

Φαίνεται πως δεν σταματούν οι εκπλήξεις από τον νέο πρωθυπουργό της χώρας, Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του nocomments.gr, ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει να διευρύνει τον κυβερνητικό συνδυασμό βάζοντας στην κυβέρνηση εκτός από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τους Οικολόγους – Πράσινους.

Κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης θα ακουστεί και ένα όνομα – έκπληξη, που δεν θα προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ή του ΑΝΕΛ. Ο πρωθυπουργός που κατάφερε μέσα σε 48 ώρες μετά την εκλογή του να κερδίσει τις εντυπώσεις, λέχει αποφασίσει να υπουργοποιήσει και ένα μέλος των Οικολόγων- Πράσινων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει να δώσει τους Οικολόγους-Πράσινους το υφυπουργείο Περιβάλλοντος, στέλνοντας σε όλους μήνυμα ενότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει να δώσει τους Οικολόγους-Πράσινους και στον Γιάννη Τσιρώνη το υφυπουργείο Περιβάλλοντος, στέλνοντας σε όλους μήνυμα ενότητας. Ακόμη δεν έχει διαρρεύσει το πρόσωπο που θα αναλάβει το υφυπουργείο.

Με αυτή την κίνηση πάντως ο πρωθυπουργός, ακολουθεί την πετυχημένη συνταγή αξιοποίησης στελεχών των Οικολόγων -Πράσινων καθώς η τοποθέτηση τοπυ δημοσιογράφου Γιώργου Καραμέρου στο πλευρό της Ρένας Δούρου εξασφάλισε σρτον ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά και την Περιφέρεια Αττικής.

Διαβάστε ποιοι οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ποια τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στα Βόρεια Προάστια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.