Σαμαράς, Τσίπρας, Καμμένος, Κουβέλης, Παπανδρέου: πού θα πάνε για φαγητό και κουβεντούλα λίγο πριν τις εκλογές

Πού θα πάνε για φαγητό και κουβεντούλα λίγο πριν τις εκλογές 2015 οι Σαμαράς, Τσίπρας, Καμμένος, Κουβέλης, Παπανδρέου;

Το παραδοσιακό τους ραντεβού για φαγητό ή καφέ και χαλαρή κουβέντα με δημοσιογράφους ή στελέχη του κόμματός τους δίνουν σήμερα το μεσημέρι, οι πολιτικοί αρχηγοί, λίγες ώρες πριν τις εκλογές 2015.

Στις 12:00 το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Σύνταγμα και θα μιλήσει με νεολαίους και στελέχη του κόμματος.

Την ίδια ώρα, στο εστιατόριο «Αγροτέρα» στο κέντρο της Αθήνας θα υποδεχθεί τους εκπροσώπους του Τύπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, για μια πιο …ήρεμη κουβέντα, εκτός πλέον προεκλογικής εκστρατείας.

Με τα μηνύματα δε, να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, το κέφι κατά τη διάρκεια του φαγητού και της οινοποσίας, δεν αναμένεται να λείπει από την παρέα τους.

Στελέχη και υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ θα συναντήσει μισή ώρα αργότερα, στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το κρασί και οι μεζέδες δεν θα λείπουν ούτε από εκεί, αφού το ραντεβού του Ευάγγελου Βενιζέλου δίνεται στο ελληνικό εστιατόριο «Κιούπια» στα Λαδάδικα.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα βρίσκεται στην Κάλυμνο και θα συνομιλήσει με τους ψαράδες του ακριτικού νησιού.

Στις έντεκα το πρωί θα επισκεφθεί το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Καισαριανή ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, όπου εκεί η «χαλαρή κουβέντα» με δημοσιογράφους και στελέχη θα γίνει μεταξύ καφέ και …πρωινών εδεσμάτων.

Αντίθετα, παραδοσιακό τραπέζι στους εκπροσώπους του Τύπου θα κάνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και συνεπικεφαλής της συμπαράταξης «Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά», Φώτης Κουβέλης. Το ραντεβού έχει κλειστεί από νωρίς μέσα στην εβδομάδα για τις δύο το μεσημέρι στο «Αυγό του Κόκορα» στο Μεταξουργείο.

Στη μία το μεσημέρι, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου θα βρίσκεται στο ουζερί «Τράτα» με δημοσιογράφους και στελέχη του κόμματός του.

Διαβάστε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης Rass και τα ποσοστά που δίνει η δημοσκόπηση Opinion Roll.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.