Σμαράγδα Καρύδη: χωρίς ρούχα στην παραλία [φωτο]

Πώς είναι χωρίς ρούχα η Σμαράγδα Καρύδη; Δείτε τις φωτογραφίες από μία σπάνια εμφάνισή της.

Μία σπάνια εμφάνισή της Σμαράγδας Καρύδη χωρίς ρούχα στην παραλία έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο.

Η Σμαράγδα Καρύδη πάντα εμφανίζεται κομψά και όμορφα ντυμένη, αλλά και χωρίς ρούχα κάνει ιδιαίτερη εντύπωση και προκαλέι εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό.

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, έχει εργαστεί ως ηθοποιός στην ελληνική τηλεόραση, σε πρωταγωνιστικούς ή δευτερεύοντες ρόλους στις σειρές, Βαμμένα κόκκινα μαλλιά (1992), Το χάραμα (1994) , Το χρώμα το φεγγαριού, Λόγω τιμής, Διπλή αλήθεια (1996), Για σένα (1998), Eroica (1999), Αχ! και να ‘ξερες (2002), Μπαμπαλού, Λευκός Οίκος (2003) και Επτά θανάσιμες πεθερές – η πολίτισσα πεθερά.

Από το 2005 μέχρι και το 2007 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεοπτική σειρά Στο Παρά Πέντε – αυτόν της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου.

Η Σμαράγδα Καρύδη εμφανίστηκε επίσης στις ταινίες Θηλυκή Εταιρεία του Νίκου Περάκη (1999) και Ο καλύτερός μου φίλος (2001) του Λάκη Λαζόπουλου. Το 2007 πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική μεταφορά του θεατρικού έργου του Θοδωρή Αθερίδη “Μια μέλισσα τον Αύγουστο”. Τελευταία της δουλειά στην μεγάλη οθόνη είναι με την ταινία “Η Κληρονόμος” που έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2009.

Στο θέατρο έχει εμφανιστεί στις παραστάσεις «Από έρωτα», «Μια μέλισσα τον Αύγουστο» και «Συνέβη κι όποιος θέλει το πιστεύει» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Θοδωρή Αθερίδη.

Δείτε τις φωτογραφίες της Σμαράγδας Καρύδη χωρίς ρούχα:

Διαβάστε με ποιον ηθοποιό είχε 3 χρόνια σχέση η Σμαράγδα Καρύδη και τι αποκάλυψε ο Θοδωρής Αθερίδης για το αλκοολ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.