Συνταγή της ημέρας: Ψαρονέφρι με σάλτσα από κρασί και μανιτάρια

Τα γαργαλιστικά αρώματα από το κρεμμύδι και τον κόλιανδρο, το χρώμα από το ροζέ κρασάκι και η γεμάτη γεύση από την κρέμα γάλακτος κάνουν το πιάτο αυτό μια εξαιρετική επιλογή για το κυριακάτικο αλλά και το γιορτινό τραπέζι σας.

Διαβάστε τη συνταγή για το ψαρονέφρι με σάλτσα από κρασί και μανιτάρια:

Μερίδες : 6
Χρόνος προετοιμασίας : 20m
Χρόνος ψησίματος : 35m
Έτοιμο σε : 55m

Υλικά συνταγής:

  • 800γρ. ψαρονέφρι, σε μικρές μπουκίτσες σαν μικρό καρύδι
  • 1 κρεμμύδι λιωμένο στο μπλέντερ
  • 2 κουτ. σούπας βούτυρο φρέσκο
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. γλυκού κόλιανδρο τριμμένο
  • 1 νεροπότηρο κρασί ροζέ
  • 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • αλάτι
  • πιπέρι λευκό
  • Για τη γαρνιτούρα:

  • 250γρ. μανιτάρια champignon
  • 250γρ. μανιτάρια πλευρώτους
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο στο γουδί
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
  • 1 κρασοπότηρο λευκό αρωματικό κρασί
  • 1 κουτ. σούπας φυλλαράκια θυμαριού
  • 1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για το ψαρονέφρι με σάλτσα από κρασί και μανιτάρια, στο Συνταγές με κέφι.

    ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
    Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!