Χριστόδουλος Ξηρός: ποιο το σχέδιο δολοφονίας, θα τον τσιμέντωναν και…

Ποιες είναι οι αποκαλύψεις για το σχέδιο δολοφονίας του Χριστόδουλου Ξηρού μετά από την ανατίναξη των φυλακών Κορυδαλλού;

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για το κοινό τους σχέδιο Πυρήνων και Χριστόδουλου Ξηρού για την ανατίναξη των φυλακών Κορυδαλλού αλλά και για τη μεταξύ τους σχέση που όπως όλα δείχνουν δεν ήταν καθόλου καλή.

Οπως έγινε γνωστό την Πέμπτη τα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς σχεδίαζαν να βγάλουν από τη μέση τον Χριστόδουλο Ξηρό αμέσως μόλις ολοκληρωνόταν το σχέδιό τους για ανατίναξη των φυλακών Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες το σχέδιο των Πυρήνων είχε ως εξής: Θα δολοφονούσαν με πιστόλι τον Χριστόδουλο Ξηρό, θα τον τσιμέντωναν και θα τον πετούσαν στη θάλασσα.

Οσον αφορά το σχέδιό τους για την ανατίναξη των φυλακών Κορυδαλλού σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη ένα τζιπ ΚΙΑ Sorento, το οποίο θα χρησιμοποιούνταν ως μέσο διαφυγής μετά το χτύπημα. Σε αυτό εντοπίστηκε μηχάνημα που μπλοκάρει τα κινητά τα κινητά, ενώ όπως προκύπτει από τις συνομιλίες που είχε η Αγγελική με άλλα μέλη της οργάνωσης θα του τοποθετούσαν φάρο για να μοιάζει με περιπολικό για να μπορέσουν να διαφύγουν ανενόχλητοι από τα μπλόκα της αστυνομίας.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν ακόμη τρία μέλη της οργάνωσης, που έφεραν τα κωδικά ονόματα Ρωξάνη, Ιάσωνας και Θωμάς και τα οποία δεν έχουν ακόμη τακτοποιηθεί.

Εντωμεταξύ, κρατούμενος των φυλακών Δομοκού, ποινικός από τον αναρχικό χώρο, σύμφωνα με πληροφορίες «έσπασε» σήμερα στο ξύλο τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το εάν ο άνθρωπος αυτός λειτούργησε μόνος του ή ακολουθούσε κάποια εντολή. Σημειώνεται ότι στις φυλακές Δομοκού έχουν μεταφερθεί οι Αλέξανδρος Γιωτόπουλος και Δημήτρη Κουφοντίνας, με τους οποίους ο Χριστόδουλος Ξηρός φέρεται να μην έχει ουδεμία σχέση.

Δείτε τι βρήκαν στις γιάφκες του Χριστόδουλου Ξηρού και τι είπε ο Χριστόδουλος Ξηρός στον Τριανταφυλλόπουλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.