Πώς η 15χρονη νταντά έβγαλε 375.000$ κάνοντας babysitting

Πώς η 15χρονη νταντά έβγαλε 375.000$ κάνοντας babysitting;

Η Νόα Μίντζ είναι μόλις 15 ετών και μπορεί να μην είναι στην κορυφή του 2% των μισθωτών στην Αμερική, αλλά σίγουρα έχει καταφέρει να βγάλει πολλά χρήματα.

Η Νόα, από το Μανχάταν, όταν δεν ασχολείται με τα μαθήματα του σχολείου της, δουλεύει ως νταντά σε μια υπηρεσία φύλαξης παιδιών, έχοντας 190 πελάτες. Είναι μάλιστα τόσο δημοφιλής, που έγινε η ίδια διευθύνων σύμβουλος και διαχειρίζεται τις δικές της νταντάδες-πελάτισσες.

Η Μίντζ ζητά το ελάχιστο ποσό των 5 δολαρίων από την κάθε νταντά που διαθέτει, και που της βρίσκει δουλειά, και τώρα έχει 50 νέους πελάτες, οι οποίοι την απασχολούν, κατά μέσο όρο, 15 ώρες την εβδομάδα.

Η 15χρονη Νόα έχει 25 νταντάδες πλήρους απασχόλησης, από τις οποίες παίρνει ετησίως το 15% από τα μεικτά του μισθού τους. Κατά μέσο όρο, οι νταντάδες χρεώνουν από 50.000-80.000 δολάρια το χρόνο, στις ΗΠΑ. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα έσοδα της είναι 375.000 δολάρια.

Μιλώντας για το πώς διατηρεί την ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και το σχολείο της, η 15χρονη νταντά Νόα είπε στο CNN:

“Δεν είμαι μία μαθήτρια του άριστα. Σίγουρα αγωνίζομαι με το σχολείο, αλλά με αυτήν την επιχείρηση, συνειδητοποίησα ότι το βιβλίο δεν είναι τόσο έξυπνο όσο οι επιχειρήσεις. Έχω προσπαθήσει να διοχετεύω την ενέργεια που μου δίνει η επιχείρηση για να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση στο σχολείο”.

Διαβάστε ποια είναι τα πιο πιθανά σενάρια για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη και ποιος ήταν ο τσακωμός του Βαγγέλη Γιακουμάκη με την οικογένειά του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.