50 Αποχρώσεις του Γκρι: Γιατί σαρώνει η ταινία, υγρές γυναίκες, ερεθιστικές σκηνές

Γιατι σαρώνει η ταινία 50 Αποχρώσεις του Γκρι πριν καλά καλά κυκλοφορήσει; Τι σκηνές θα δούμε;

Η ιδέα της ταινίας 50 Αποχρωσεις του Γκρι είναι σαφώς ερεθιστική. Ο ωραίος πλούσιος, η ντροπαλή επισκέπτρια και πολύ συνουσία. Εξαιρετικό μάρκετινγκ, γενναίες δόσεις από essence Hollywood, πολύς ντόρος και η επιτυχία είναι δεδομένη. Ήδη έχουν προπωληθεί εκατοντάδες χιλιάδες εισητήρια και επικρατεί πανικός, κυρίως απο το γυναικείο φύλλο.

Οι 50 Αποχρωσεις του Γκρι ήταν best seller πριν καν την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου, ας είναι καλά το promotion. Το σενάριο ζουμερό και κάνει την φαντασία να οργιάζει. Γιατί, όμως, η ταινία έκανε τόση αίσθηση;

Μια εξήγηση θα μπορούσε να είναι ότι μια πολύ μεγάλη μερίδα των γυναικών παγκοσμίως είναι ερωτικά ανικανοποίητη ή πολύ άβγαλτη. Η συγκεκριμένη ταινία θα αποτελέσει μια παγκόσμια αφορμή, ώστε τα ζευγάρια να βάλουν καινούργια αισθησιακά δεδομένα.

Το ερώτημα είναι τι καινούργιο διάβασαν οι γυναίκες στο βιβλίο 50 Αποχρωσεις του Γκρι που τις ερέθισε τόσο πολύ. Εκατομμύρια υγρές γυναίκες έτρεχαν πανικόβλητες να πουν η μία στην άλλη για τον κύριο Grey, κατέκλυσαν τα βιβλιοπωλεία, μπας και χάσουν τη συνέχεια του πρώτου βιβλίου, αντάλλαξαν ερωτικές εμπειρίες.

Γι’ αυτούς που δεν γνωρίζουν τίποτα παραθέτουμε την περίληψη: Η Αναστάζια Στιλ παίρνει συνέντευξη για το περιοδικό του πανεπιστημίου της από τον επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι. Εκείνη τον θέλει και εκείνος τη θέλει. Το βιβλίο διαφημίζεται ως συγκινητικό, ρομαντικό και έντονα ερωτικό. Το δελτίο τύπου μάς πληροφορεί ότι το κείμενο αυτό εγκαινιάζει ένα νέο είδος αισθησιακής λογοτεχνίας.

Στο αυτί του βιβλίου ένας δημοσιογράφος της «Guardian» γράφει ότι διαβάζεται απνευστί.

Η ηρωίδα είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια αμερικάνικου πανεπιστημίου που δεν έχει πρόσβαση σε υπολογιστή, μεθάει, συνουσιάζεται, πίνει σαμπάνια και τρώει στρείδια (έστω) για πρώτη φορά στα 21 της και συνεχίζει (στα 21 της) να κάνει τα μαλλιά της κοτσιδάκια. Είναι μια τσαχπίνα μικροαστή. Ο ήρωας είναι 27 ετών, επιχειρηματίας, αυτοδημιούργητος, δισεκατομμυριούχος (αισχρά πλούσιος, δηλαδή), πανέμορφος, οδηγεί γρήγορα αυτοκίνητα (μάρκας Αudi), πιλοτάρει (ανεμόπτερα και ελικόπτερα), έχει ιδιωτικό τζετ (έχει πιλότο γι’ αυτό), μιλάει γαλλικά, παίζει τέλειο πιάνο, είναι ερωτικά έμπειρος, φιλάνθρωπος και επισκέπτεται τακτικά ψυχίατρο. Ο τέλειος άντρας, δηλαδή.

Μια σχέση ξεκινάει, όπου το “κοκό” είναι περίφημο ακόμα και όταν αποκαλύπτεται ότι εκείνος προτιμάει τη συνεύρεση με κίνκι βοηθήματα. Εκείνη όμως επιθυμεί να έρθουν πιο κοντά συναισθηματικά και προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες για τη δύσκολη παιδική του ηλικία.

Ο παραγωγός για να μπορέσει να τραβήξει όλα τα βλέματα έβαλε 20 λεπτά συνουσιασμών και απίστευτης λίμπιντο στην ταινία, προκειμένου να μας τσακίσει τον εγκέφαλο.

Το αμερικάνικο marketing εδώ. Η σύνδεση της γυμνής σαρκικής επαφής αυτής ταινίας με τον Άγιο Βαλεντίνο μόνο τυχαία δεν είναι. Προσπαθεί να μπουκώσει μια ημέρα με καρδούλες, σοκολατάκια, λουλούδια και τις λοιπές εμπορικές αγαπουλίστικες υπερβολές, με μια ταινία που έχει σημαία την συνουσία στην υπερβολή του.

Η ταινία 50 Αποχρωσεις του Γκρι έρχεται, λοιπόν, και μένει να αποδειχθεί πόσο μπορεί να κάνει αίσθηση ή απλά να οδηγήσει τον κόσμο στα ταμεία, προκειμένου να βρουν τη χαμένη ερωτική ικανοποίηση, έστω και για 100 λεπτά.

Δείτε το trailer της ταινίας 50 Αποχρωσεις του Γκρι και τις πρώτες φωτογραφίες  απο τα γυρίσματα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!