Αγίου Βαλεντίνου δώρα: 14 έξυπνες και οικονομικές ιδέες για να ξεχωρίσετε

Διαβάστε 14 έξυπνες και οικονομικές ιδέες για δώρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και για μια ακόμη φορά το θέμα που σε απασχολεί είναι ένα: “Τι δώρο να του/της πάρω”;

Γιατί θες να αγοράσεις κάτι για το “je táime” σου αλλά, δεν θες να δώσεις και μια περιουσία.
Βασικά μακάρι να μπορούσες, αλλά δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο.

Δες εδώ τη λίστα με 7 προτάσεις δώρων για του Αγίου Βαλεντίνου για εκείνον, και με άλλες 7 προτάσεις δώρων για εκείνη!

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου για εκείνον:

1. Κλείσε εισιτήρια για να πάτε οι 2 σας σε μια ταινία/θεατρική παράσταση/αθλητικό αγώνα που ξέρεις ότι θέλει στάνταρ να δει. Στην τελική άμα δεν θες να πας μαζί του με τίποτα, αγόρασε του 2 εισιτήρια για να πάει με τον κολλητό του.

2. Μια μπλούζα που ξέρεις ότι στάνταρ θα του ταιριάζει, ή που μπορεί να τον έχεις παρατηρήσει, σε βόλτα σας, να την “γλυκοκοιτάζει”.

3. Ένα κασκόλ ή ένα φουλάρι ή μια ζώνη, αναλόγως του τι φοράει από όλα.

4. Έναν αναπτήρα τύπου Zippo, ή μια πρωτότυπη θήκη για καπνό (προφανώς αν καπνίζει).

5. Αν τα καταφέρνεις πάντα, γιατί αν όχι, άστο καλύτερα, μη τον δηλητηριάσεις τον άνθρωπο, φτιάξε εσύ σοκολατάκια ή cupcakes ή κάποιο γλυκάκι βασισμένο στο concept της Valentine’s day (aka. σε σχήμα καρδιάς).

6. 1 μποξεράκι του γούστου σου.

7. 1 σετ πυτζάμες.

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου για εκείνη:

1. Αντί να της πάρεις ένα μπουκέτο λουλούδια, που όσο ωραία και αν είναι, δεν πρόκειται να “φτουρίσουν” για πολύ καιρό, αφού θα μαραθούν, επέλεξε καλύτερα να της αγοράσεις ένα λουλούδι σε γλάστρα. Αναλόγως της επιλογής κυμαίνονται αντίστοιχα και οι τιμές. Οπότε μπορείς να επιλέξεις από το πιο απλό και “safe” ως επιλογή, π.χ. μια τριανταφυλλιά, μέχρι και κάτι πιο “ψαγμένο” όπως π.χ μια ορχιδέα. Επίσης μια άλλη εναλλακτική είναι να της διαλέξεις μία από τις συνθέσεις λουλουδιών που έχουν έτοιμες μέσα σε μπαουλάκια ή καλάθια. Έτσι θα της μείνει τουλάχιστον το καλάθι/ μπαουλάκι. Θα το εκτιμήσει!

2. Αν θες να της πάρεις κάτι σε γλυκάκι, ξέφυγε από την καθιερωμένη περιπτερο-σοκολάτα, ή τα σοκολατάκια του supermarket και πήγαινε σε ένα καλό ζαχαροπλαστείο, και πάρε μια κασετίνα με πραλίνες, ή με σοκολατάκια, που ξέρεις ότι είναι στις γεύσεις που της αρέσουν, ή με μακαρόνς, κ.ά.

3. Ένα σετ με αφρόλουτρο, body lotion, άλατα για το μπάνιο κτλ. σε αρώματα που ξέρεις ότι της αρέσουν είναι το τέλειο δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου.

4. Κάποιο αξεσουάρ π.χ. κολιέ, σκουλαρίκια,βραχιόλι, φουλάρι που πιστεύεις ότι ταιριάζει με το στυλ της (καλά, ζήτα να βάλουν και μια κάρτα αλλαγής καλού-κακού μέσα). Τα αξεσουάρ αυτά μπορείς να τα βρεις σε μεγάλη γκάμα τιμών, αναλόγως των υλικών τους (faux bijoux ή όχι) και αναλόγως της επωνυμίας του καταστήματος. Πολλές εταιρίες κοσμημάτων για παράδειγμα, βγάζουν ειδικά για του Αγίου Βαλεντίνου συλλογές κοσμημάτων, με χρήση -κυρίως- του συμβόλου της καρδιάς.

5. Κάποιο διακοσμητικό για το δωμάτιό της, αλλά κάτι πιο πρωτότυπο και ευφάνταστο από αρκουδάκι (δεν είστε 5 χρονών) ή μαξιλαράκι καρδούλα. Μια ωραία επιλογή είναι να της διαλέξεις μια ωραία κορνίζα, ένα πρωτότυπο ξυπνητήρι ή κάποιο διακοσμητικό για το γραφείο της για δώρο του Αγίου Βαλεντίνου.

6. Μπορείς να της κλείσεις π.χ. σε ένα σπα ένα χαλαρωτικό μασάζ με ανοιχτή ημερομηνία που θα διαλέξει η ίδια. Ή στο μαγαζί όπου ξέρεις ότι ήδη πηγαίνει για μανικιούρ/πεντικιούρ, να της πληρώσεις το επόμενο.

7. Να της πάρεις ένα ωραίο νεγκλιζέ, που θα το “χαρείτε” και οι 2. Είτε ένα νυχτικάκι, είτε ένα κορμάκι, είτε ένα σετάκι μπλουζάκι με σορτσάκι. Σετ εσωρούχων, μόνο αν είσαι σίγουρος 100%, ότι ξέρεις τα νούμερά της και σε σουτιέν και σε εσώρουχο.

Διαβάστε ποια είναι η ιστορία του Αγίου Βαλεντίνου και προτάσεις για δώρα του Αγίου Βαλεντίνου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.