Εθνική Ελλάδος: τρεις λόγοι για να δείτε τη νέα σειρά του Καπουτζίδη

Ποιοι οι 3 λόγοι που αξίζει να δείτε τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, Εθνική Ελλάδος;

Η πολυαναμενόμενη κωμική τηλεοπτική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, Εθνική Ελλάδος, έχει λίγο καιρό που ξεκίνησε να προβάλλεται, στο MEGA, και εδώ θα βρείτε τους 3 λόγους για τους οποίους αξίζει να την δειτε, αν δεν την βλέπετε ήδη!

1. Το ότι το σενάριο το υπογράφει ο Γιώργος Καπουτζίδης, που στο παρελθόν με τις σειρές του «Σαββατογεννημένες» και «Στο Παρά Πέντε» έκανε όλη την Ελλάδα να ζήσει σπαρταριστές στιγμές γέλιου. Αλλά, και το γεγονός ότι τη σκηνοθεσία υπογράφει Αντώνης Αγγελόπουλος, όπως και στις προαναφερθείσες μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες.

2. Το πολλά υποσχόμενο cast ηθοποιών: Η Σμαράγδα Καρύδη, η Κατερίνα Παπατσάκη, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Κώστας Αποστολάκης, η Μαριέλλα Σαββίδου και η Μίνα Αδαμάκη.

3. Το ότι, κρίνοντας από το πρώτο επεισόδιο, πρόκειται για μια αστεία, αλλά συνάμα συγκινητική σειρά, καθώς αγγίζει ευαίσθητα θέματα της κοινωνικής πραγματικότητας, όπως τον ρατσισμό, τις άσχημες ενδοοικογενειακές σχέσεις μεταξύ αντρόγυνου, τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει μια χωρισμένη γυναίκα με παιδιά, χωρίς ιδιαίτερη στήριξη-πάσης φύσεως- από τον πρώην σύζυγο, το θέμα της ανεργίας και της δύσκολης -αυτή την εποχή ειδικά- ανεύρεσης εργασίας.

Διαβάστε ποιοι παίζουν στην Εθνική Ελλάδος και τι δήλωσε ο Καπουτζίδης για την Εθνική Ελλάδος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.