Eurovision 2015: Ακούστε τα 5 υποψήφια τραγούδια της Ελλάδας [video]

Αυτά είναι τα υποψήφια τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό για τη Eurovision 2015.

Δόθηκαν στη δημοσιότητα αποσπάσματα των 5 υποψήφιων τραγουδιών της Ελλάδας που στις 4 Μαρτίου θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον 60ό διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στην Αυστρία.

Στον τελικό της Ελλάδας ο οποίος θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΡΙΤ στις 4 Μαρτίου, υποψήφιοι θα είναι οι εξής καλλιτέχνες (με αλφαβητική σειρά):

Θωμαή Απέργη & Legend (Panik Records)

Μαρία-Ελένη Κυριάκου (Minos EMI – Universal)

Barrice (Spicy Music)

C Real (Feelgood)

Shaya (Planetworks)

Οι υποψήφιοι της Ελλάδας προέκυψαν μετά από πρόσκληση ενδιαφέροντος της ΝΕΡΙΤ προς τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες. Εν συνεχεία, οι δισκογραφικές εταιρείες που ανταποκρίθηκαν επέλεξαν υποψήφιο καλλιτέχνη και υποψήφιο τραγούδι για να διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό.

Η ανακοίνωση των υποψήφιων τραγουδιών της Eurovision 2015, των συντελεστών και του τελικού καλλιτεχνικού σχήματος που θα πλαισιώσει τον κάθε υποψήφιο καλλιτέχνη θα γίνει σε συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου.

Αμέσως μετά την ανακοίνωσή τους τα τραγούδια θα μεταδίδονται από όλα τα μέσα της ΝΕΡΙΤ και του Mad TV – τηλεόραση, ραδιόφωνο, ίντερνετ – προκειμένου να γνωστοποιηθούν στους φίλους του διαγωνισμού.

Διαβάστε το προφίλ των υποψηφίων της Ελλάδας για τη Eurovision 2015 και γιατί συμμετέχει στη Eurovision η Αυστραλία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.