Βαγγέλης Γιακουμάκης: πού τον ψάχνουν, τεράστια κινητοποίηση

Πώς διοργανώθηκε η κινητοποίηση για τον αγνοούμενο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη; Πού ψάχνουν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη;

Η κινητοποίηση διοργανώθηκε μέσω του διαδικτύου, από φίλους του Βαγγέλη Γιακουμάκη και την οικογένεια του. Το ραντεβού δόθηκε στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά, στις 11.00 το πρωί.

Συγκινημένη, η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, με δάκρυα στα ματια, είπε μεταξύ άλλων πως ελπίζει ότι σήμερα θα βρεθεί ο Βαγγέλης και ευχαρίστησε τα παιδιά για αυτή την προσπάθεια που έκαναν από μόνα τους.

Το μόνο που θέλει λέει η μητέρα του, είναι να βρεθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και τα αιτία θα τα δούμε μετα. Θυμίζουμε ότι ο Βαγγέλης εξαφανίστηκε από τα Ιωάννινα πριν από 20 ημέρες, φεύγοντας βιαστικός και αφήνοντας πίσω τα προσωπικά του αντικείμενα.

Η σχετική προσπάθεια έχει γίνει ευρέως γνωστή από το Facebook μέσω της σελίδας «ΒΟΗΘΑΜΕ όλοι να βρεθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης».

Και πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση για την έρευση του Βαγγέλη Γιακουμάκη:

«Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 μαζευόμαστε όλοι στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά να βοηθήσουμε να βρούμε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη», γράφουν οι δικοί του άνθρωποι, ενώ προσθέτουν: «Όσοι μπορείτε εκτυπώστε φωτογραφίες του Βαγγέλη ώστε να τις δείχνουμε σε περαστικούς».

Δείτε τι λένε νεότερες πληροφορίες για τον εντοπισμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη σε μοναστήρι και ποιες είναι οι μαρτυρίες που ρίχνουν φως στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο φως στο τουνελ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.