Εργασιομανής η Κωνσταντοπούλου. Γιατί κοιμήθηκε το βράδυ στη Βουλή

Γιατί η Ζωή Κωνσταντοπούλου κοιμήθηκε το βράδυ στη Βουλή;

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, γνωστή για την εργασιομανία της και το πάθος της με τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, από την πρώτη ημέρα που εκλέχθηκε βουλευτής, στις εκλογές του 2012, περνούσε ατελείωτες ώρες στη Βουλή.

Από τη στιγμή όμως που, πριν από μερικές ημέρες, εκλέχθηκε πρόεδρος του Σώματος, ξημεροβραδιάζεται στη Βουλή. Κυριολεκτικά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Κωνσταντοπούλου χθες το βράδυ κοιμήθηκε στο γραφείο της στη Βουλή. Χθες οι κοινοβουλευτικές επιτροπές της Βουλής εξέλεξαν τα προεδρεία τους, με την κ. Κωνσταντοπούλου να προεδρεύει στη διαδικασία όλων των επιτροπών, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Με απλά λόγια, υπήρχε φόρτος εργασίας, ο οποίος κράτησε την πρόεδρο της Βουλής μέχρι αργά στο κτίριο. Και έχοντας προφανώς και πολλές άλλες εργασίες που έπρεπε να ολοκληρώσει, το ξενύχτησε, με αποτέλεσμα να μη φύγει καθόλου από τη Βουλή και να κοιμηθεί στον καναπέ του γραφείου της.

Πάντως, από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της δεν ξενυχτά μόνο η ίδια η κ. Κωνσταντοπούλου, αλλά και αρκετοί υπάλληλοι της Βουλής. Είναι χαρακτηριστικό ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο οι διευθυντές των υπηρεσιών της Βουλής πήγαν για δουλειά το Σάββατο και έφυγαν στις… πέντε παρά τέταρτο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Διαβάστε τα ρεκόρ που σπάει η Κωνσταντοπούλου ως Πρόεδρος της Βουλής και πώς η Κωνσταντοπούλου ξεφτίλισε τον Βενιζέλο στη Βουλή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.