Ποια δημοσιογράφος στο νοσοκομείο με εσωτερική αιμορραγία

Στο νοσοκομείο με εσωτερική αιμορραγία μεταφέρθηκε εσπευσμένα η όμορφη ανταποκρίτρια του CBS News Lara Logan.

Η ανταποκρίτρια της εκπομπής 60 Minutes Lara Logan εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη με εκκολπωματίτιδα και εσωτερική αιμορραγία.

Η κατάσταση της 43χρονης Lara Logan, σύμφωνα με κοντινό της πρόσωπο, θα μπορούσε να οφείλεται στο άγχος, ενώ αναμένεται να μείνει στο νοσοκομείο για μερικές ημέρες μέχρι να αναρρώσει.

“Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στη Lara”, σημείωσε εκπρόσωπος του CBS που αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω την κατάσταση της υγείας της.

Δείτε τη φωτογραφία της Lara Logan:

Lara Logan1

Η Lara Logan έχει αναγνωριστεί ως μια από τις πιο θαρραλέες δημοσιογράφους, έχοντας καλύψει τον πόλεμο του Ιράκ και δίνοντας ρεπορτάζ από τις γραμμές του μετώπου στο Αφγανιστάν.

Το 2011 έπεσε θύμα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης και ξυλοδαρμού από 300 Αιγύπτιους στην πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου ενώ έκανε ρεπορτάζ για την Αραβική Άνοιξη.

Είχε μιλήσει τότε για την επίθεση που δέχτηκε προκειμένου να επιστήσει την προσοχή στα δεινά των γυναικών σε εμπόλεμες ζώνες.

Δείτε τις φωτογραφίες με τον Γιώργο Χρανιώτη που πάσχει από ψωρίαση και την ολική μεταμόρφωση που υπέστη για τις ανάγκες ενός ρόλου ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.