Τελικός Dancing Μορφούλα-Ειρήνη: ποια η νικήτρια, γιατί δάκρυσε η Δούκισσα [video]

Μετά από 14 live το Dancing with the stars 5 έριξε αυλαία με μια νικήτρια. Ποια η νικήτρια στον τελικό;

Πολλοί συμμετέχοντες, εντυπωσιακές χορογραφίες, εντάσεις, γκρίνιες και χαμόγελα συνέθεσαν το σκηνικό του σόου χορού όλους αυτούς τους μήνες. Ο τελικός του Dancing with the Stars ήταν γυναίκεια υπόθεση αφού κατάφεραν να προκριθούν η Μορφούλα Ντώνα και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

morfoula-ntonaΟ τελικός ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός για τις δύο κυρίες αφού εκτός από τις δύο διαφορετικές χορογραφίες τους μονομάχησαν χορεύοντας το ίδιο τραγούδι. Προσπάθησαν και κουράστηκαν πολύ και οι δύο αλλά μόνο μια κατάφερε. Η Μορφούλα Ντώνα όμως σήκωσε το τρόπαιο.

Δείτε τη Μορφούλα Ντώνα να σηκώνει το τρόπαιο του DWTS 5:

Μετά την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος του DWTS και τη νίκη της Μορφούλας Ντώνα, έφτασε η στιγμή της Δούκισσας Νομικού να «κλείσει» τη βραδιά.

Η παρουσιάστρια του DWTS αποχαιρέτησε όλον τον κόσμο, από τους πρωταγωνιστές του σόου μέχρι τους τηλεθεατές, με πολύ συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Το DWTS τελειώνει, αλλά ο χορός συνεχίζεται»:

Διαβάστε ποιος αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό του Dancing with the Stars και τους τρεις λόγους για να δείτε τη σειρά Εθνική Ελλάδος του Καπουτζίδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.