Πού θα γίνουν οι 15.000 προσλήψεις στο Δημόσιο το 2015

Πού θα γίνουν οι νέες προσλήψεις στο δημόσιο;

Την πρόσληψη 15.000 εργαζομένων στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και των ελεγκτικών μηχανισμών ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. «Οι προσλήψεις θα γίνουν όπου υπάρχουν ανάγκες» τόνισε ο Γιώργος Κατρούγκαλος κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για κατάφωρες αδικίες από τους προκατόχους του, τις οποίες η νέα κυβέρνηση καλείται να αποκαταστήσει, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «μέχρι να ανακάμψει η οικονομία δεν μπορεί να βελτιωθεί η μισθολογική κατάσταση των δημοσίων υπαλλήλων». Παράλληλα, επανέλαβε ότι περίπου 3.500 υπάλληλοι, οι οποίοι απομακρύνθηκαν με παράνομες διαδικασίες, θα επιστρέψουν στο Δημόσιο.

«Κανείς δεν θα χάσει τη θέση του στο Δημόσιο. Θα προχωρήσουμε σ’ ένα τίμιο σύστημα αξιολόγησης και κινητικότητας που δεν σημαίνει απόλυση. Η αξιολόγηση που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν φερετζές για την απόλυση και την αναστολή προσλήψεων» πρόσθεσε.

Διαβάστε ποιο το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για 300.000 προσλήψεις και πότε θα γίνουν οι προσλήψεις στα ΕΛΤΑ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.