Κοσμοσυρροή στο Σύνταγμα: Δείτε LIVE τη συγκέντρωση εν όψει Eurogroup

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση στο Σύνταγμα ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας.

Πολύς είναι ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα, για να εκφράσει την στήριξή του στην κυβέρνηση ενόψει του κρίσιμου Eurogroup για την Ελλάδα.

Οι πολίτες «άκουσαν» για ακόμη μία φορά το κάλεσμα μέσω των social media και βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν κατά της λιτότητας.

Με σύνθημα «Δε μασάμε στους εκβιασμούς – Δεν κάνουμε πίσω – Θα νικήσουμε» οι Έλληνες πολίτες στέλνουν ηχηρό μήνυμα κατά των μνημονίων στους ισχυρούς της Ευρώπης, μια ημέρα πριν το κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο κόσμος κρατώντας πανό κατά της λιτότητας, έχει φτάσει έξω από την Βουλή.

Χιλιάδες πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα, με πολύ περισσότερους να ακολουθούν, προκειμένου να στείλει μήνυμα κατά της λιτότητας στην Ευρώπη ενόψει του αυριανού Eurogroup για την Ελλάδα. Τα πρώτα πανό έχουν αναρτηθεί έξω από το Κοινοβούλιο.

«Σταματήστε τη λιτότητα, υποστηρίξτε την Ελλάδα, αλλάξτε την Ευρώπη», γράφει ένα πανό.

Εκτός από την Ελλάδα δεκάδες συγκεντρώσεις έχουν οργανωθεί σε όλο τον πλανήτη. Πολίτες όλου του κόσμου έχουν δώσει ραντεβού στους δρόμους σήμερα για να διαδηλώσουν υπέρ της Ελλάδας.

Δείτε ζωντανά την συγκέντρωση που πραγματοποιείται στο Σύνταγμα κατά της λιτότητας, ενόψει του αυριανού Eurogroup:

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για το Eurogroup και το χάρτη με τις συγκεντρώσεις σε όλη την Ευρώπη:

Διαβάστε γιατί σε οριακό σημείο οι διαπραγματεύσεις στο Eurogroup και ποιο διάγγελμα για την κρίση στην Ελλάδα δεν έγινε ποτέ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!