Βέφα Αλεξιάδου: Η απρόσμενη αντίδραση στον θάνατο της κόρης της. Πώς πέρασε την Καθαρά Δευτέρα

Πώς πέρασε την Καθαρά Δευτέρα η Βέφα Αλεξιάδου;

Σε ευχάριστο κλίμα πέρασε την Καθαρά Δευτέρα η Βέφα Αλεξιάδου, η οποία μετά τον θάνατο και της δεύτερης κόρης της προσπαθεί να βρει κουράγιο να συνεχίσει τη ζωή της.

Η Βέφα Αλεξιάδου, θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της στο Facebook τη δική της Καθαρά Δευτέρα, γι αυτο και ανήρτησε το παρακάτω κείμενο:

“Με δυο ζευγάρια καλούς φίλους πέρασα, περιτριγυρισμένη από την αγάπη τους, την πρώτη μέρα της Σαρακοστής, απολαμβάνοντας χταπόδι και καλαμαράκια ψητά στα κάρβουνα από τον οικοδεσπότη Στράτο Κοκόση και μαυρομάτικα φασόλια, σαλάτα και γαριδούλες με μακαρονάκι κοφτό από την οικοδέσποινα Αθηναϊδα” έγραψε η Βέφα Αλεξιάδου και συνέχισε:

“Έκλεψε την παράσταση η τραχιά ταραμοσαλάτα που έφτιαξε δουλεύοντας την με το πιρούνι ο οικοδεσπότης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, και στους δυο, μέσα από την καρδιά μου» έγραψε η Βέφα Αλεξιάδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου.

Η Βέφα Αλεξιάδου μετά το θάνατο και της δεύτερης κόρης της, Αγγελικής προσπαθεί να βρει διέξοδο μέσα από την παρέα των φίλων της χαμογελώντας ξανά.

Πέρασε την Καθαρά Δευτέρα με μια καλή της φίλη και η δεύτερη δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο facebook.

Διαβάστε ποιο το μήνυμα της Βέφας Αλεξιάδου μετά τον θάνατο της κόρης της και δείτε τη Βέφα στην κηδεία της κόρης της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.