Χάρης Θεοχάρης: τόσο κόστιζε για να μου σπάσουν τα πόδια

Τι αποκάλυψε ο πρώην γγ εσόδων και νυν βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, σε συνέντευξη του στην βρετανική εφημερίδα «Telegraph»;

Απειλές κατά της σωματικής του ακεραιότητας δηλώνει ότι δεχόταν την εποχή που ήταν Γενικός Γραμματέας Εσόδων ο νυν βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης.

Όπως δηλώνει ο Χάρης Θεοχάρης στη βρετανική εφημερίδα Telegraph λίγους μόνο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ξεκίνησαν να δέχεται απειλές ότι θα του σπάσουν τα πόδια και τότε, όπως λέει, κατάλαβε ότι άρχισε να κάνει εχθρούς.

«Το γραφείο μου δεχόταν τηλεφωνήματα στα οποία άγνωστοι απειλούσαν: Πείτε του ότι κοστίζει μόνο 5.000 ευρώ για να του σπάσουμε τα πόδια» δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ο κ. Θεοχάρης.

«Έλαβα επίσης και γράμματα με απειλητικό περιεχόμενο. Έπρεπε να αποκτήσω αστυνομική συνοδεία την οποία ακόμα διατηρώ» προσθέτει.

Ως εκ τούτου ο κ. Θεοχάρης κυκλοφορούσε με αστυνομική προστασία, κάτι που πράττει ακόμα και σήμερα.

Εκνευρισμένος από τις απειλές, αλλά και εβρισκόμενος υπό διαρκή πολιτική πίεση για να μην κυνηγήσει τους διαπλεκόμενους , ο Χάρης Θεοχάρης παραιτήθηκε, μόλις 17 μήνες μετά την ανάληψη της θέσης του, που ήταν πενταετούς διάρκειας.

Ο πλέον νεοεκλεγείς με το Ποτάμι βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, συνεχίζει το άρθρο, προειδοποιεί ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να βάλει τάξη στα φορολογικά της, αν φοροεισπράκτορες όπως αυτός, θα βρίσκονται υπό πολιτική πίεση.

Αναφερόμενος στα όσα έζησε στη θητεία του ως ΓΓ Εσόδων ο Χάρης Θεοχάρης υποστηρίζει ότι «ήθελαν να είμαι υπάκουος. Αντιστάθηκα μέχρι ενός σημείου αλλά τότε έπρεπε να φύγω. Πιστεύω ότι ο Τσίπρας είναι ειλικρινής και αποφασισμένος αλλά υποτιμά το ρίσκο του τι διακυβεύεται. Υποτιμά την πολυπλοκότητα των επόμενων βημάτων. Είναι ναρκοπέδιο».

Διαβάστε ποια η νέα δουλειά του Χάρη Θεοχάρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.