Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Τρίτη 24 Φεβρουαρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Τρίτη 24 Φεβρουαρίου.

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες σε ευνοούν στην επίτευξη θεμιτών και αθέμιτων σκοπών σου. Το βράδυ φρόντισε να περάσεις ευχάριστα, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος της μέρας.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα που σε άγχωναν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, κοίτα να τις εκμεταλλευτείς, γιατί είναι η λύση που θα σου επιτρέψει να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε να δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι και να αποβάλεις όλα τα στοιχεία, που μπορεί να χαλάνε την ψυχολογία σου. Μη νευριάζεις με το παραμικρό και δημιούργησε κοντά σου μια καλή ατμόσφαιρα, που θα σε κάνει να κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην πολυαγχώνεσαι με τα καθημερινά θέματα που μπορεί να έχεις αυτό το διάστημα, γιατί θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τύχη και εύνοια σε περιμένει σήμερα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σου, αγαπητέ Καρκίνε. Βάλε τις ιδέες σου σε σειρά και ξεκίνα να πραγματοποιείς αυτές που είναι πιο πρόσφορες και εύκολα υλοποιήσιμες. Η έμπνευση που θα έχεις θα είναι αυξημένη και θα κατακτήσεις τον θαυμασμό των ατόμων που συναναστρέφεσαι.

ΛΕΩΝ
Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα έχεις τη δυνατότητα για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις όποιες προβληματικές καταστάσεις. Κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν, θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Η Σελήνη στον Ταύρο σε ευνοεί για να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες σου. Η αποψινή βραδιά προσφέρεται για χαλάρωση και κουβέντα με δικά σου άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι καταστάσεις σήμερα είναι πολύ καλές, αγαπητέ Παρθένε, και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα, που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Είναι στο χέρι σου να πετύχεις πολλά, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και τις αλλαγές που απαιτούνται. Μην παραλείψεις να σταθείς δίπλα στα δικά σου άτομα, που θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.

ΖΥΓΟΣ
Φρόντισε σήμερα να αποβάλλεις το άγχος που έχεις εδώ και πολύ καιρό, αγαπητέ Ζυγέ, και κοίτα να ηρεμήσεις. Η στασιμότητα των ημερών σε προβληματίζει αρκετά σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθείς από τον αγώνα σου. Η κυβερνήτης σου, που επιμένει να κινείται στον Κριό, σου χαρίζει τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για να πετύχεις τους στόχους σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ημέρα είναι πολύ καλή για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, και διευκολύνει σε σημαντικό βαθμό όλες σου τις επικοινωνίες και επαφές. Φίλοι και νέες γνωριμίες θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σου και θα σε βοηθήσουν στη γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου με αισιοδοξία και θετικότητα, για να μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική σου ανάταση και θα φέρουν πολύ καλές εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα έχεις μεγάλη τύχη την σημερινή ημέρα, αγαπητέ Τοξότη, και καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείς όσο περνάει από το χέρι σου. Παρ’ όλο που ο ενθουσιασμός σου είναι συγκρατημένος, προσπάθησε να αφεθείς και να ζήσεις λίγο ανέμελα. Επιδίωξε επαφές με συγγενικά σου πρόσωπα και θα δεις ότι μπορείς ακόμη να περάσεις καλά μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πρέπει, αγαπητέ Αιγόκερε, να οργανωθείς περισσότερο σε μερικά θέματα, γιατί έχεις πολύ άγχος και ένταση για ζητήματα που είναι σε στασιμότητα. Μην εκνευριστείς και θα δεις ότι θα βάλεις πολύ καλό πρόγραμμα, που θα σου λύσει τα χέρια. Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Ταύρο, φέρε στο προσκήνιο κάποια οικονομικά θέματα που αφορούν εσένα και την οικογένειά σου. Η μέρα είναι ιδανική για να τα ξεκαθαρίσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στην ζωή σου θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν συμφέρουσες. Με την Σελήνη να κινείται στον Ταύρο και να σε ευνοεί, οι ιδέες σου γίνονται εύκολα αποδεκτές από τον επαγγελματικό σου περίγυρο και αυτό σου δίνει την ικανοποίηση, αλλά και την δύναμη να συνεχίσεις τις προσπάθειες σου.

ΙΧΘYΕΣ
Οι ευκαιρίες που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, με την Σελήνη να κινείται στον Ταύρο και να σε ευνοεί, θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολυποίκιλες και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τους στόχους σου.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!