Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 25 Φεβρουαρίου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου.

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, σε έχει καταλάβει σήμερα μια έντονη ανησυχία αλλά και ανυπομονησία, για τους στόχους στους οποίους θέλεις να φτάσεις. Αυτή η στάση μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις πανικού. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές και μην χάνεις τον προγραμματισμό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην κάνεις πίσω σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, μπροστά στα προβλήματα που θα προκύψουν. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων, που βρίσκονται στο πλευρό σου για να σε βοηθήσουν όποτε τους χρειαστείς. Ό,τι κι αν γίνει, να είσαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, καλό είναι να αποφύγεις τις αναβολές στα θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με άτομα που σου είναι απαραίτητα, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου, το αποψινό βράδυ θα συμβούν κάποιες αλλαγές που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, κάποια γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, μπορεί να χαλάσουν την ψυχική σου ηρεμία. Με οδηγό την διαίσθηση σου μπορείς να πετύχεις πολλά από αυτά που ονειρεύεσαι. Άρχισε να κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί οι ιδέες που έχεις θα σε φτάσουν πολύ γρήγορα στους δρόμους της ολοκλήρωσης που έχεις ονειρευτεί. Αρκεί να επιμένεις και να… υπομένεις!!!

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, σταμάτα σήμερα να ρίχνεις τις ευθύνες σε όλο τον κόσμο γύρω σου και ξεκίνα από το βασικό πρόβλημα της ζωής σου, που δεν είναι κανένας άλλος, παρά εσύ. Μπορεί να μην σου αρέσει ο εαυτός σου έτσι όπως είναι, αλλά με τις συμπεριφορές μας δημιουργούμε την εικόνα μας και αυτή κρίνεται. Άρα, αλλάζεις τα πάντα και προχωράς. Και σήμερα η μέρα είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η τάση απομόνωσης που αισθάνεσαι σήμερα, φίλε Παρθένε, θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ ό,τι είναι και δεν θα μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν. Έλεγξε την ευαισθησία σου και βρες το χαμένο σου πείσμα, για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές, τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Έτσι όμως δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν είσαι Σκορπιός, κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν δεν πρόκειται να ξεπεραστούν, αν δεν κάνεις κάτι δραστικό γι’ αυτές. Πάρε λοιπόν, τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις, που είναι αρκετά σημαντικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις από την μεριά σου. Κινήσου με πολλή μεθοδικότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να βγεις από το αδιέξοδο. Κοίτα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, ό,τι κι αν προκύψει. Θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, φρόντισε σήμερα να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα και μην αφήνεις να σε καταβάλλει το άγχος, για τις διάφορες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα. Η θέση της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων σε ευνοεί και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα, που μέχρι τώρα σε αγχώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Υδροχόε, θα κατακλύζεσαι από πολλές ιδέες για να μπορέσεις να καλυτερέψεις πολλούς τομείς της ζωής σου, που σε προβληματίζουν. Η θέση της Σελήνης στους Διδύμους είναι θετική για το ζώδιό σου και σε οδηγεί κατευθείαν στο δρόμο προς την επιτυχία. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν, σε θέματα που μπορεί να σε απασχολούν αυτή την περίοδο.

ΙΧΘYΕΣ
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, πρέπει να δείξεις προσοχή και δυσπιστία σε αυτά που ακούς, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνονται αρχικά. Η κοινωνικότητά σου θα είναι αρκετά αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον, χάρη στις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στους Διδύμους.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!